Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Au bătut palma cu Raul Rusescu! "Pufulete" schimbă echipa după doar două luni şi merge la fosta campioană

NEWS ALERT | Au bătut palma cu Raul Rusescu! "Pufulete" schimbă echipa după doar două luni şi merge la fosta campioană
Comentarii

Atacantul Raul Rusescu este la un pas de a se despărţi de formaţia Giresunspor, din liga a doua din Turcia.

Mai multe publicaţii din Turcia susţin că "Pufulete" este nemulţumit de ceea ce a găsit la gruparea din liga a doua şi va semna cu Bursaspor, echipă aflată, de asemenea, în eşalonul secund.

Oficialii fostei campioane a Turciei încearcă să definitiveze transferul pe ultima sută de metri a perioadei de mercato. În Turcia, fereastra de transferuri se închide luni, 2 septembrie.

Anunţul făcut de presa din Turcia este surprinzător, întrucât Raul Rusescu se află la Giresunspor de la începutul lunii iulie. Rusescu a semnat cu formaţia de ligă secundă după despărţirea de FCSB şi a apucat să debuteze deja pentru noua sa echipă. Atacantul a jucat în două partide din liga a doua din Turcia. 

După două etape, Giresunspor este penultima în clasament, pierzând ambele jocuri disputate până acum, 1-4 cu Umraniyespor şi 0-2 cu Menemen Belediye. În schimb, Bursaspor este pe locul 9, cu trei puncte.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB

Ajuns la 31 de ani, Raul Rusescu s-a despărţit în această vară de FCSB, Gigi Becali fiind nemulţumit de evoluţiile sale. Rusescu a mai jucat la FCSB în două rânduri, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, FC Sevilla, Braga şi Osmanlispor.

Afla mai multe despre: rusescu 

viewscnt
Articole similare