Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Au bătut palma, iar jucătorul semnează după Austria-România: ”Merge în Premier League” Suma este impresionantă!

NEWS ALERT Au bătut palma, iar jucătorul semnează după Austria-România: ”Merge în Premier League” Suma este impresionantă!galerie foto
Comentarii

Austria - România reprezintă un meci important pentru fundaşul Martin Hinteregger. El este la un pas de un transfer în Premier League, la Fulham

Potrivit The Sun, fundaşul austriac va semna în următoarele zile un contract pe patru sezoane cu formaţia de Premier League, FC Fulham. Austriacul trezise interesul şi grupării Southampton FC, dar în cele din urmă, el ar urma să îmbrace tricoul celor de pe Craven Cottage, anunţă sursa citată.

Informaţia este confirmată şi de sport.de, care anunţă că fostul apărător de la Red Bull Salzburg o va costa pe Fulham peste 20 de milioane de euro, după ce Frankfurt, echipa de care aparţine  Martin Hinteregger a refuzat prima ofertă de 18 milioane de euro.

Cine este Martin Hinteregger, adversarul tricolorilor în Liga Naţiunilor

În vârstă de 28 de ani,  Martin Hinteregger are 46 de selecţii în prima reprezentativă a Austriei şi patru goluri marcate. Este considerat liderul defensivei echipei lui Franco Foda şi a ajuns la Eintracht în 2019, după trei ani petrecuţi la Augsburg şi alţi opt la Red Bull Salzburg.

”Există un acord cu o formaţie din Premier League” anunţa şi presa din Austria acum câteva zile, înainte de meciul naţionalei din Norvegia. Masivul apărător central va lăsa Bundesliga pentru un transfer în Premier League, acolo unde era să ajungă şi în 2017.

Pe 10 octombrie 2019,  Martin Hinteregger marca al patrulea său gol pentru naţionala Austriei, în preliminariile Euro 2020. A fost o reuşită în poarta Israelului, iar după acel meci, presa din Austria nota că Hinteregger este probabil printre cei mai în formă apărători din Europa.

Martin Hinteregger are patru titluri de campion al Austriei şi alte patru cupe ale Austriei, toate cu Red Bull Salzburg. În prezent, el este cotat la 14.5 milioane de euro şi are 134 de meciuri disputate în Bundesliga, dar şi 68 de partide în Cupele Europene, atât la nivel de Europa League, cât şi la nivel de UEFA Champions League.

Fulham a promovat în Premier League după ce a trecut de faza playoff-ului din Championship. Echipa este patronată de miliardarul american Shahid Khan, cel care deţine şi echipa Jacksonville Jaguars.

S-a accidentat cu Norvegia, revine contra României

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a suferit o accidentare în meciul din prima etapă a Ligii Naţiunilor, câştigat de austrieci în Norvegia cu 2-1.

Încă nu este cert dacă antrenorul Franco Foda va conta pe Hinteregger din primul minut al meciului Austria – România, însă acesta a luat parte fără probleme la antrenamentul austriecilor desfăşurat duminică seara la Kagenfurt. 

Afla mai multe despre: martin hinteregger 

viewscnt
Articole similare