Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Aurelian Chiţu a revenit în Liga 1 şi se va bate la titlu: "Prima achiziţie a echipei noastre în 2020"

NEWS ALERT | Aurelian Chiţu a revenit în Liga 1 şi se va bate la titlu: "Prima achiziţie a echipei noastre în 2020"galerie foto

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Aurelian Chiţu a revenit la Viitorul, a anunţat, luni, site-ul grupării constănţene.

"Prima achiziţie a echipei noastre în 2020 este atacantul Aurelian Chiţu, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani şi jumătate!

În vârstă de 29 de ani, pe care îi va împlini la 25 martie, Chiţu se află la al treilea angajament cu FC Viitorul Constanţa, club în culorile căruia a debutat în Liga 1. Aurelian Chiţu este, de asemenea, golgheterul all-time al formaţiei noastre, la care a evoluat încă de la înfiinţarea acesteia!

Ultima oară la formaţia sud-coreeană Daejeon Citizen, Aurelian Chiţu a venit la FC Viitorul cu dorinţa de a pune umărul la o nouă prezenţă a echipei în play-off-ul campionatului. FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe reuşite în tricoul negru-albastru!", transmite clubul Viitorul, prin intermediul unui comunicat de presă.

Aurelian Chiţu a revenit în Liga 1

Chiţu, în vârstă de 28 de ani, şi-a început cariera la Unirea Slobozia, iar în 2009 a ajuns la Viitorul, club la care a jucat până în 2013, atunci când a fost vândut la Valenciennes, pentru 700.000 de euro. Ulterior, Chiţu a mai jucat la PAS Giannina, Astra Giurgiu şi, din nou, la Viitorul, care l-a vândut din nou, de această dată în Coreea de Sud, la Daejeon Citizen, tot pentru 700.000 de euro.

  • 2 - două selecţii are Chiţu la prima reprezentativă
  • 700.000 de euro este cota lui Chiţu, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: chitu 

viewscnt
Articole similare