Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Autocar venit din Italia, plasat în carantină la stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. Urmează meci în Liga 1, în weekend

NEWS ALERT | Autocar venit din Italia, plasat în carantină la stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. Urmează meci în Liga 1, în weekend

Fotbal

Comentarii

Un autocar venit din Italia, cu 21 de români aflaţi la bord, a fost plasat în carantină, astăzi, pentru a fi decontaminat. Autocarul a fost parcat în curtea stadionului "Marin Anastasovic" din Giurgiu, undeva lângă tribuna a doua a stadionului care găzduieşte meciurile echipei de fotbal Astra Giurgiu.

Pasagerii şi şoferul au fost plasaţi în carantină, la Hotel Sport, iar autocarul va fi decontaminat şi sigilat, a declarat prefectul de Giurgiu, Aneta Matei. Întrebată dacă sunt spaţii suficiente, Aneta Matei a spus că situaţia este sub control. Românii, care se întorceau din Calabria, vor fi cazaţi la hotelul din subordinea Direcţiei de Tineret şi Sport Giurgiu şi vor primi hrană în regim de catering.

Una dintre măsurile luate luni seara de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă vizează suspendarea transportului rutier de persoane pentru toate cursele operatorilor de transport înspre şi dinspre Italia. Măsura este valabilă de astăzi, 10 martie, până pe 31 martie.

Următorul meci al Astrei Giurgiu este programat sâmbătă, de la ora 17:30, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, chiar pe acest stadion. Oficialii celor de la Astra Giurgiu speră ca zona să fie decontaminată şi să nu fie afectată disputarea partidei cu Gaz Metan.

 

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare