Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Avocaţii FCSB au cerut azi, la Tribunal, ca Becali să plătească Armatei prejudiciul pe numai trei ani!

NEWS ALERT | Avocaţii FCSB au cerut azi, la Tribunal, ca Becali să plătească Armatei prejudiciul pe numai trei ani!

FCSB

Comentarii

Prosport scrie că instanţa a rămas în pronunţare şi va lua o decizie mâine. În cazul în care câştigă Becali, procesul va continua pentru a se stabili cuantumul daunelor pe 3 ani. Dacă va câştiga Talpan, procesul va continua pentru a se stabili cuantumul daunelor începând din 2004.

Cei 3 avocaţi ai lui Gigi Becali veniţi în faţa instanţei de la Tribunalul Bucureşti au ridicat o excepţie de prescripţie, solicitând ca FC FCSB să plătească prejudiciul adus CSA Steaua pe doar 3 ani în urmă (2011-2014). Colonelul Florin Talpan, juristul care reprezintă Armata, a rămas pe poziţii şi solicită plata integrală a daunelor, începând din 2004. Despăgubirile cerute de Armată pentru cei 10 ani de folosire ilegală a mărcii şi numelui Steaua de către clubul lui Becali se ridică la 37 de milioane de euro.

Gruparea FCSB făcuse recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care i se interzicea folosirea numelui „Steaua”.

În data de 21 decembrie 2016, în litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

După această decizie, Becali a înregistrat marca "FCSB", dar şi aceasta a fost contestată de juristul CSA, Florin Talpan, care a considerat că se poate confunda cu FC Steaua Bucureşti şi cu mărcile anulate.

Afla mai multe despre: procesbecalitalpnasteaua 

viewscnt
Articole similare