Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Barca, primul transfer pentru sezonul viitor! Brazilianul revine lângă Messi: anunţul spaniolilor

NEWS ALERT Barca, primul transfer pentru sezonul viitor! Brazilianul revine lângă Messi: anunţul spaniolilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ar fi bifat deja primul transfer pentru stagiunea viitoare.

Potrivit presei spaniole, FC Barcelona îl repatriază pentru sezonul viitor pe Emerson, fotbalist cedat la Betis Sevilla.

Cotat la 20 de milioane de euro, Emerson Aparecido Leite de Souza Júnior pe numele său complet, fundaşul are 22 de ani şi a fost achiziţionat de Barcelona în iulie 2019. Catalanii au plătit 12 milioane de euro pentru transferul său, dar l-au cedat la Betis, acolo unde fotbalistul este titular de drept.

În acest sezon, Emerson a jucat 22 de partide pentru formaţia pregătită de Manuel Pellegrini şi a marcat o singură dată, în Copa del Rey. Totodată, brazilianul a oferit două pase decisive coechipierilor săi.

Deşi a fost transferat de aproape doi ani, Emerson nu a apucat încă să joace pentru FC Barcelona. El are 64 de meciuri disputate în tricoul lui Betis, pentru care a marcat de trei ori şi a reuşit 8 pase decisive. Emerson este internaţional brazilian din noiembrie 2019, când şi-a făcut debutul pentru Selecao.

Veşti bune pentru Barcelona: Neymar poate absenta în dubla manşă

Neymar este în pericol să rateze cel puţin turul din optimile Ligii Campionilor, împotriva Barcelonei. Atacantul brazilian a fost, pentru prima dată, căpitanul PSG-ului, în partida din cupă, împotriva Caenului. Însă, acesta a fost scos prematur din joc, în urma unei posibile accidentări la coapsă.

În primul meci din postura de căpitan al echipei sale, Neymar s-a accidentat şi a trebuit scos de pe teren, înainte de minutul 60. O intrare puternică a lui Steeve Yago l-a făcut pe starul brazilian să se resimtă, acesta cerând imediat să iasă din teren. Neymar a părăsit gazonul şi a mers direct la vestiar. Jucătorul de 29 de ani arăta inconsolabil pe drumul său spre tunel.

Starul parizienilor ar fi a doua absenţă importantă din lotul acestora, după ce s-a confirmat că Di Maria va fi absent. Neymar va efectua câteva teste astăzi, care vor determina pe ce perioadă va fi indisponibil acesta.

După meci, Mauricio Pochettino a spus că ar fi prea repede să se pronunţe asupra accidentării. ”E greu să spun orice despre aceasta, la momentul actual. Îmi trebuie mai multe informaţii” a declarat antrenorul parizienilor.

Afla mai multe despre: fc barcelonaemerson 

viewscnt
Articole similare