Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Barcelona a găsit înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez! Are 53 de goluri în 68 de meciuri la echipa sa de club

NEWS ALERT | Barcelona a găsit înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez! Are 53 de goluri în 68 de meciuri la echipa sa de clubgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a pierdut pe Luis Suarez pentru 4 luni şi vrea să-l transfere pe mexicanul Carlos Vela pentru 6 luni.

Coşmarul lui Suarez se poate transforma într-un vis prea frumos pentru Carlos Vela. Atacantul mexican de la Los Angeles FC poate ajunge la Barcelona pentru 6 luni, anunţă Radio Catalunya.

Mexicanul a marcat 53 de goluri în 68 de meciuri pentru actuala sa echipă, la care a ajuns în 2018 după 6 sezoane în La Liga, la Real Sociedad.

Duminică, 12 ianuarie, Luis Suarez (32 de ani) a suferit o intervenţie chirurgicală, care a decurs perfect, după cum anunţă site-ul oficial al FC Barcelona. Uruguayanul a fost operat la meniscul lateral al genunchiului drept, sub atenta coordonare a celebrului medic spaniol, Ramon Cugat.

Deşi se preconiza faptul că vârful de atac va lipsi în jur de 5-6 săptămâni, verdictul a fost unul crunt: patru luni departe de gazon pentru Luis Suarez!

Sezonul acesta, Suarez a înscris 14 goluri în 23 de meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile. În La Liga, "Canibalul" a punctat de şapte ori în 11 partide.

 

Afla mai multe despre: luis suarezcarlos vela 

viewscnt
Articole similare