Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Barcelona a rezolvat primul transfer al verii, dar fotbalistul e blocat de COVID-19! Vine liber de contract pe Camp Nou

NEWS ALERT | Barcelona a rezolvat primul transfer al verii, dar fotbalistul e blocat de COVID-19! Vine liber de contract pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Willian (31 de ani), fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior, e aproape de un transfer la FC Barcelona. Mutarea era ca şi rezolvată de clubul catalan, dar odată cu izbucnirea pandemiei de Coronavirus acesta va fi amânată, deoarece brazilianul va trebuie să-şi prelungească şederea în Anglia, chiar dacă îi expiră contractul pe 30 iunie.

Brazilianul ar urma să ajungă la FC Barcelona liber de contract la finalul sezonului, dar COVID-19 a suspendat temporar fotbalul, astfel că Willian e nevoit să-şi mai prelungească şederea în Anglia, chiar dacă mai are contract cu Chelsesa doar până în vara lui 2020. Premier League a fost suspendat până pe 30 aprilie. Asta determină ca sezonul se va dermina la o dată care va depăşi 30 iunie, ziua când expiră contractul dintre Willian şi Chelsea.

AS, care citează televiziunea braziliană Esporte Interativo, a preluat o declaraţie a jucătorului, care nu e deranjat să stea în Anglia o perioadă mai lungă decât data scrisă în ultimul contract semnat cu Chelsea. "Nu cred că va fi o problemă. Chelsea a arătat mereu că are încredere în mine şi, ca întotdeauna, voi fi pregătit să dau totul sută la sută, lăsând la o parte situaţia contractuală", a spus Willian.

Barcelona a făcut o ofertă, iar Willian ar urma să ajungă la clubul de pe Camp Nou când îşi va termina contractul cu Chelsea, conform sursei citate.



Willian a semnat cu Chelsea în vara lui 2013, când a fost adus de la Anji Mahacikala pentru 35 de milioane de euro. De atunci, şi-a mai prelungit o dată contractul, în 2016, până în 2020. În perioada petrecută pe Stamford Bridge, brazilianul a strâns 329 de meciuri, 59 de goluri şi 59 de pase de gol, timp în care a câştigat cinci trofee, cele mai importante fiind titlurile de campion din 2015 şi 2017 şi Europa League câştigată anul trecut.

Afla mai multe despre: willianbarcelona 

viewscnt
Articole similare