Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Barcelona l-a declarat netransferabil pe Leo Messi! Argentinianul mai are un an de contract şi Koeman îl vrea neapărat în proiectul său

NEWS ALERT | Barcelona l-a declarat netransferabil pe Leo Messi! Argentinianul mai are un an de contract şi Koeman îl vrea neapărat în proiectul său

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a rezolvat, pentru moment, situaţia lui Leo Messi (33 de ani), starul argentinian care şi-ar dori să plece de pe Camp Nou după 15 ani în care i-a încântat pe fanii echipei. Umilinţa cu Bayern a cântărit greu în decizia lui Messi, însă şefii clubului au decis că starul argentinian e netransferabil, anunţă presa din Spania.

Leo Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona şi, momentan, discuţiile pentru prelungirea actualei înţelegeri au fost amânate de decizia argentinianului a pleca de pe Camp Nou. Umilinţa cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor, 2-8, l-a făcut pe Messi să îşi dorească să plece, însă Barcelona acceptă să-l piardă doar gratis pe cel mai bun fotbalist din istoria clubului. Jurnalistul Marcal Lorente, de la Mundo Deportivo şi colaborator al Barcelonei la televiziunea clubului, anunţă că şefii catalani au luat decizia de a-l declara netransferabil pe Leo Messi.

Ronald Koeman doreşte să-l aibă pe Messi în echipă în sezonul viitor, în care va încerca să reconstruiască o echipă îmbătrânită a catalanilor. Avantajul catalanilor, pentru moment, este că Leo Messi mai are un an de contract cu clubul şi nu poate forţa o plecare acum. Noul antrenor al Barcelonei vrea neapărat să-l convingă pe argentinian să rămână şi s-a întâlnit deja cu el pentru a discuta despre viitorul său.

La întâlnirea dintre Messi şi Koeman, starul de pe Camp Nou i-a transmis acestuia că gândurile sale în prezent sunt mai mult de a pleca decât de a rămâne alături de echipă. Messi vrea să îi fie prezentat un proiect prin care Barcelona să redevină o forţă pe plan european, însă se pare că Ronald Koeman nu a reuşit să-l convingă cu planul său. Rămâne de văzut care va fi deznodământul final al acestei situaţii.



Pentru moment, conform sursei citate, Leo Messi a fost declarat netransferabil de către clubul catalan. Argentinianul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro în contractul cu Barcelona, semnat în 2017.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonanetransferabil 

viewscnt
Articole similare