Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | "Barcelona m-a vrut şi am acceptat!" Atacantul cu 53 de goluri în 2019, interzis pe Camp Nou! Transfer fabulos ratat de catalani

NEWS ALERT | "Barcelona m-a vrut şi am acceptat!" Atacantul cu 53 de goluri în 2019, interzis pe Camp Nou! Transfer fabulos ratat de catalani

FC Barcelona

Comentarii

Carlos Vela (31 de ani), atacantul americanilor de la Los Angeles FC, a fost dorit de FC Barcelona în urmă cu un an, în perioada de transferuri, şi a vrut să semneze cu catalanii, dar nu a fost lăsat de clubul de care aparţine.

În ianurie 2019, FC Barcelona a fost aproape să-l transfere pe Carlos Vela, golgheterul din MLS de la acel moment, fiind în căutarea unei dubluri pentru Luis Suarez (33 de ani). Totuşi, acesta nu a mai ajuns pe Camp Nou pentru că, conform unei declaraţii făcute în publicaţia mexicană GQ, preluată de Mundo Deportivo, cei de la Los Angeles nu au fost de acord cu transferul său.

Vela ar fi acceptat un transfer, chiar şi pentru o scurtă perioadă, la FC Barcelona, dar americanii de care aparţine s-au opus. Carlos Vela a jucat în La Liga, la Real Sociedad, de unde a ajuns în MLS.

"Barcelona m-a vrut pentru patru luni atunci şi am acceptat pentru că era o oportunitate foarte bună! N-aveam de gând să spun că nu merg pentru mai puţin de doi ani. Mă voiau pentru patru luni şi m-aş fi dus. Clubul meu nu m-a lăsat să plec, ceea ce este de înţeles. Pânî la urmă, ei vor ce e mai bun pentru ei. Am încercat să-i conving, dar nu a funcţionat", a spus Carlos Vela, conform sursei citate.

Carlos Vela, sezon fabulos în MLS

arlos Vela a marcat 53 de goluri în 63 de meciuri pentru Los Angeles FC anul trecut. În cele din urmă, atunci catalanii l-au adus pe Kevin-Prince Boateng de la Sassuolo, dar a fost o mutare fără succes. La începutul lui 2019, FC Barcelona căuta un atacant care să joace rolul de back-up pentru Luis Suarez, uruguayanul ce trebuia odihnit pentru meciurile tari din Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: carlos velafc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare