Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Barcelona, ofertă BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Motivul pentru care ”Regele” ar vrea să refuze o sumă URIAŞĂ

NEWS ALERT | Barcelona, ofertă BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Motivul pentru care ”Regele” ar vrea să refuze o sumă URIAŞĂ

FC Barcelona

Comentarii

Ianis Hagi este cel mai dorit fotbalist român al momentului. Forma bună arătată la Campionatul European de Tineret şi prestaţiile excelente din sezonul trecut l-au adus pe căpitanul Viitorului în atenţia granzilor din Europa.

Negocieri avansate cu Genk, tatonări cu Ajax Amsterdam, ”puls” luat la Dortmund şi ofertă bombă din partea Barcelonei. Cam aşa arată ”harta” situaţiei în care se află Ianis Hagi.

Un singur lucru e cert acum: Ianis nu va mai evolua la Viitorul! Gazeta Sporturilor anunţă că Viitorul a primit o ofertă de 15 milioane de euro din partea Barcelonei. Totuşi, Gică Hagi îl sfătuieşte pe Ianis să nu accepte.

Motivul? Barcelona vrea să plătească o sumă importantă pentru Ianis, dar mijlocaşul în vârstă de 20 de ani ar urma să joace, în primul sezon, la Barcelona B, în liga a 3-a din Spania. ”Regele” nu e de acord cu o astfel de situaţie, mai ales că Ianis a avut parte de un asemenea tratament şi la Fiorentina, când a jucat mai mult alături de juniori.

MERGE LA BARCELONA DOAR ÎNTR-UN SINGUR CAZ

Ianis ar urma să accepte oferta Barcelonei doar dacă echipa catalană îl va împrumuta în primul sezon la o formaţie din La Liga unde ar urma să fie titular incontestabil.

Afla mai multe despre: ianis hagitransferviitorulbarcelona 

viewscnt
Articole similare