Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Moţiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu şi a conducerii Barcelonei a atins numărul necesar de semnături! Preşedintele catalanilor pleacă pe uşa din dos

NEWS ALERT | Moţiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu şi a conducerii Barcelonei a atins numărul necesar de semnături! Preşedintele catalanilor pleacă pe uşa din dos

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona rămâne fără preşedinte. Presa din Catalonia scrie că Josep Maria Bartomeu se pregăteşte să plece de la club, pe uşa din dos, pentru a evita să fie "executat" de moţiunea de cenzură care a fost demarată împotriva sa şi a întregii sale echipe de conducere a FC Barcelona.

UPDATE 17:30 - Se pare că moţiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu a ajuns la peste 20 de mii de semnături. Preşedintele Josep Maria Bartomeu e în mare pericol să o părăsească pe FC Barcelona, scrie presa catalană.

 

 

UPDATE 13:33 - Moţiunea de cenzură împotriva lui Josep Maria Bartomeu şi a conducerii Barcelonei are cel puţin 16.521 de semnături, potrivit jurnalistului Marcelo Bechler. Brazilianul este cel care a anunţat că Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona, acum câteva săptămâni, şi, în trecut, cel care a anunţat primul că Neymar va pleca de la Barcelona la PSG.


UPDATE 11:29 - RAC1 scrie că moţiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu şi a întregii conduceri actuale a Barcelonei a atins numărul de semnături necesar pentru a demara alegerile anticipate! Promotorii moţiunii au în plan să strângă cel puţin 18.000 de semnături până la sfârşitul zilei.


Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, are zilele numărate la club. Modul cum a condus clubul în ultimii ani i-au determinat pe candidaţii la preşedinţie - alegerile urmând să aibă loc în martie 2021 în mod normal - să depună o moţiune de cenzură împotriva sa şi a echipei sale. Moţiunea e la un pas să treacă şi să fie declanşate alegeri anticipate, iar potrivit RAC2, Bartomeu nu stă cu mâinile în sân.

Sursa citată notează faptul că Bartomeu nu va aştepta să fie "executat" de semnăturile strânse în cadrul moţiunii de cenzură şi deja îşi goleşte biroul de pe Camp Nou, având de gând să plece pe uşa din dos de la cub, pentru a evita ruşinea de a fi dat jos prin moţiune de cenzură.

Pentru alegeri anticipate, cei care se ocupă de moţiunea de cenzură au nevoie să strângă 16.520 de semnături valide, număr care, potrivit unor surse, a fost atins deja, iar acum se mai stâng, până la ora 13:30, semnături pentru a asigura o marjă de eroare. Deoarece unele semnături ar fi declarate invalide la numărătoare.

 

Afla mai multe despre: josep maria bartomeufc barcelonapresedintemotiune de cenzurasemnaturi 

viewscnt
Articole similare