Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Bayern Munchen şi-a ales OFICIAL antrenorul! Mutare surpriză pe banca bavarezilor

NEWS ALERT Bayern Munchen şi-a ales OFICIAL antrenorul! Mutare surpriză pe banca bavarezilorgalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Conducerea clubului Bayern Munchen l-a confirmat în funcţia de antrenor principal pe Hans-Dieter Flick, numit iniţial ca interimar după demiterea tehnicianului Niko Kovaci, informează lequipe.fr.

Flick era antrenor principal interimar din data de 3 noiembrie, când clubul campion al Germaniei s-a despărţit de Niko Kovaci, şi avea mandat până sâmbătă, după ultima partidă din acest an (scor 2-0, acasă, cu Wolfsburg).

Hans-Dieter Flick, confirmat ca antrenor al echipei Bayern Munchen până la finalul sezonului

Tehnicianul croat a fost îndepărtat după un meci pierdut cu 1-5, cu Eintracht Frankfurt. De atunci, Flick, fost secund al lui Kovaci şi al selecţionerului Joachim Low, a câştigat cu Bayern opt din cele zece partide disputate în toate competiţiile. Doar două înfrângeri a suferit echipa condusă de Flick, 1-2, acasă, cu Bayer Leverkusen, şi tot 1-2, în deplasare, cu Borussia Monchengladbach, ambele în campionat.

Conducătorii grupării din Munchen s-au declarat mulţumiţi de acest parcurs şi i-au prelungit mandatul până în vâră, când şi atunci, în funcţie de rezultate, ar putea să-şi continue munca.

Bayern este pe locul 3 în clasamentul Bundesliga, cu 33 de puncte, în 17 etape, după RB Leipzig, 37 de puncte, şi "Gladbach", 35 de puncte.

În Liga Campionilor, formaţia bavareză s-a calificat cu maximum de puncte în optimi, fază în care va evolua cu Chelsea, în 25 februarie 2020, în depalsare şi la 3 martie 2020. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe