Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Becali dă lovitura mult aşteptată la FCSB. BOMBĂ totală pe piaţa transferurilor. Florinel Coman intră direct în istoria Ligii I

NEWS ALERT | Becali dă lovitura mult aşteptată la FCSB. BOMBĂ totală pe piaţa transferurilor. Florinel Coman intră direct în istoria Ligii I

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect noul sezon şi a obţinut două victorii cu acelaşi scor în primele două meciuri jucate, însă Gigi Becali se pregăteşte să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători din lot.

FCSB a avut un start de sezon foarte bun şi s-a impus în primele două meciuri jucate cu acelaşi scor, 3-0. Mai întâi, roş-albaştrii au trecut de Astra Giurgiu, în prima etapă din Liga I, apoi, la jumătatea acestei săptămâni, au câştigat fără probleme şi partida cu FC Shirak, din preliminariile Europa League. Dennis Man, Florin Tănase sau Darius Olaru şi-au trecut numele pe lista marcatorilor în cele două meciuri, însă printre cei remarcaţi s-a regăsit şi Florinel Coman.

Mijlocaşul de 22 de ani a avut evoluţii apreciate în primele două meciuri din noul sezon, aşa cum s-a întâmplat şi în stagiunea precedentă. Imediat după Campionatul European  de tineret, care a avut loc în vara anului trecut, unde Florinel Coman le-a atras atenţia impresarilor, mijlocaşul de la FCSB a continuat evoluţiile foarte bune, astfel că ofertele au curs pe adresa clubului roş-albastru.

Becali dă lovitura la FCSB. Florinel Coman, ofertat de Galatasaray

Chiar şi la începutul pandemiei de coronavirus, când sportul mondial era oprit, Gigi Becali a avut o ofertă importantă pentru Florinel Coman. Orlando City a vrut să-l aducă pe tânărul mijlocaş de la FCSB, însă patronul roş-albaştrilor s-a opus, considerând că oferta făcută de americani a fost mult sub aşteptările sale. Gigi Becali le-a cerut reprezentanţilor de la Orlando City suma de zece milioane de euro, însă echipa din MLS a preferat să se retragă de la negocieri.

Au urmat apoi cluburi importante din Europa care s-au interesat de serviciile lui Florinel Coman, însă preţul mare cerut de latifundiarul din Pipera a făcut ca echipe precum Crystal Palace, AS Roma sau Cagliari s-au retras, rând pe rând, din cursa pentru semnătura mijlocaşului de 22 de ani. Iar acum o nouă echipă de tradiţie din Europa vrea să-l transfere pe fotbalistul selecţionat de Mirel Rădoi pentru acţiunile naţionalei de la începutul lunii septembrie.

Conform presei din Turcia, Galatasaray se interesează de Florinel Coman, iar oficialii clubului au pregătit o ofertă care, cu tot cu bonusurile de performanţă, ajunge la 10 milioane de euro, astfel că Gigi Becali poate fi înduplecat să renunţe la serviciile mijlocaşului său. De altfel, fanii lui Galatasaray au început deja să posteze pe reţelele de socializare despre Florinel Coman, jucător aşteptat cu mari speranţe în Turcia.

  • 5,5 milioane de euro valorează Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauaflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare