Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Bogdan Lobonţ, antrenor secund la echipa naţională: "E o mândrie. Sper să ne calificăm la Euro 2020"

NEWS ALERT | Bogdan Lobonţ, antrenor secund la echipa naţională: "E o mândrie. Sper să ne calificăm la Euro 2020"
Comentarii

Bogdan Lobonţ, fostul tehnician al echipei Universitatea Cluj, a fost numit antrenor secund la echipa naţională a României, a anunţat, duminică, site-ul Frf.ro.

"Mutare importantă în staff-ul echipei naţionale! După aventura de la Unviersitatea Cluj, Bogdan Lobonţ, se alătură echipei conduse de Cosmin Contra şi va îndeplini funcţia de antrenor secund. Bine ai revenit alături de tricolori, Lobby!", se precizează în comunicat.

Bogdan Lobonţ a oferit o primă reacţie după cooptarea sa în staff-ul primei reprezentative. "Pisica" visează la Euro 2020.

“E o mândrie să mă reîntorc la echipa naţională. Sper ca împreună cu băieţii să reuşim la finalul aceste campanii să ne calificăm la EURO 2020! Luptăm împreună!”, a declarat Bogdan Lobonţ.

Naţionala României va întâlni Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida tricolorlor cu Malta se va disputa în 8 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe