Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | BOMBĂ ÎN LIGA I: Victor Piţurcă este noul manager al Universităţii Craiova! ”Vreau să câştig campionatul şi să mergem în grupele UCL”

NEWS ALERT | BOMBĂ ÎN LIGA I: Victor Piţurcă este noul manager al Universităţii Craiova! ”Vreau să câştig campionatul şi să mergem în grupele UCL”
Comentarii

Surpriză totală în Liga I. Universitatea Craiova a anunţat că Victor Piţurcă este noul manager al clubului! Corneliu Papură va rămâne în staff-ul tehnic al Craiovei, ocupând în continuare funcţia de antrenor principal. Victor Piţurcă va începe, oficial, contractul cu Craiova la 1 septembrie

UPDATE | Victor Piţurcă a oferit primele declaraţii, după ce a preluat-o pe Craiova: ”Pentru mine obiectivul este unul singur: câştigarea campionatului şi accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 - 5 jucători valoroşi, dar obiectivul meu acesta este: câştigarea campionatului pentru că suporterii Universităţii asta aşteaptă de la echipă şi implicit de la mine”, a spus Victor Piţurcă.

Forma slabă din campionat şi eliminarea din Europa League l-au făcut pe patronul Mihai Rotaru să ia o decizie radicală! Victor Piţurcă este noul manager al clubului din Bănie. Chiar dacă anunţase că nu va mai antrena în Liga I, Piţurcă a fost convins de proiectul propus de Rotaru şi va avea mână liberă în club.

Victor Piţurcă va conduce echipa de pe banca tehnică şi va coordona strategia clubului pe următorii trei ani”, a fost anunţul Universităţii Craiova pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: piturcacraiova,  

viewscnt
Articole similare