Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | BOMBA lui Florin Talpan! FCSB, lăsată fără trofee: lovitură decisivă pentru Gigi Becali

NEWS ALERT | BOMBA lui Florin Talpan! FCSB, lăsată fără trofee: lovitură decisivă pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Colonelul Florin Talpan este gata să mai dea încă o lovitură clubului patronat de Gigi Becali.

Juristul de la CSA Steaua susţine că de fapt, echipa lui George Becali, nu are nimic în palmaresul său, nici măcar trofeele câştigate din 2003 până în prezent: ”Deocamdata, conform hotararii nr. 1628, pronuntate la data de 4 iulie 2019 in dosarul 48951/1/3/2017, FCSB nu detine nici macar cele 5 titluri, 2 cupe si 2 Supercupe ale Romaniei castigate dupa 2003. Cererea conexa de chemare in judecata (actiune in constatare), formulata de FCSB, a fost respinsa ca neintemeiata. Respingand cererea, instanta a respins cererea in constatare ca FC FCSB SA ar fi detinatorul palmaresului aferent perioadei 2003-prezent. Deoarece FCSB a introdus actiunea dupa cererea noastra, cele doua dosare avand acelasi obiect in constatare, ele au fost conexate, invocandu-se de catre mine exceptia litispendentei. Dosarul FCSB a fost atasat (conexat) de dosarul de baza, respectiv de primul dosar introdus, conform codului de procedura civila. Actiunea si apararile FCSB au fost respinse de instanta ca neintemeiate” scrie Sport.ro, care îl citează pe Florin Talpan.

Acesta a continuat: ” FCSB nu a fost in stare sa demonstreze nici macar ca detine propriul palmares, cele cateva cupe castigate din anul 2003".

Ce a câştigat CSA Steaua la Tribunal

Colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucurest a cerut în 2018 să fie recunoscut dreptul CSA Steaua asupra palmaresului pe care l-a înregistrat clubul roş-albastru între 1947 şi 2003, până la transferul către societatea lui Becali.

Conform instanţei, CSA are istoria de până în 2003, până la transferul echipei de fotbal către societatea lui Gigi Becali. Asta înseamnă că formaţia lui Gigi Becali a rămas nu doar fără Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986, dar şi fără Supercupa Europei cucerită un an mai târziu.

Totodată, CSA Steaua este acum echipa care a jucat o altă finală de Cupa Campionilor în 1989, dar şi formaţia care a cucerit 21 de titluri de campioană a României de-a lungul timpului. La toate acestea se mai adaugă alte 20 de Cupe ale României şi 4 Supercupe ale României. 

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpan 

viewscnt
Articole similare