Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Bomba pe care o pregăteşe Gigi Becali! FCSB îl vrea pe mijlocaşul preferat al lui Mirel Rădoi

NEWS ALERT Bomba pe care o pregăteşe Gigi Becali! FCSB îl vrea pe mijlocaşul preferat al lui Mirel Rădoigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB l-a mai dorit pe jucătorul convocat în premieră de Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României. Gigi Becali a pus din nou ochii pe el

FCSB conduce clasamentul Ligii 1 şi are cel mai bun atac din campionat. Formaţia lui Toni Petrea este la egalitate de puncte după 24 de runde cu CFR Cluj, campioana en titre, dar a marcat cu 18 goluri mai mult decât gruparea din Gruia. Echipa roş-albastră a pierdut doar cinci meciuri în actuala stagiune şi deşi ofensiv stă mult mai bine decât rivalele sale la titlu, din punct de vedere defensiv, echipa lui Petrea are probleme.

FCSB are o defensivă mai slabă decât CFR Cluj sau Craiova în acest sezon, iar Gigi Becali vrea să echilibreze şi acest compartiment pentru a ataca grupele UEFA Champions League în sezonul viitor. Dacă în defensivă, FCSB l-a transferat deja pe Denis Haruţ de la FC Botoşani, unul dintre cei mai talentaţi tineri fundaşi români, latifundiarul din Pipera vrea să aducă un plus defensiv şi liniei de mijloc. Potrivit As.ro, Becali este interesat să-l transfere în vară pe internaţionalul Alexandru Creţu, fotbalistul formaţiei Maribor, din Slovenia. FCSB a mai fost interesată de jucător şi în trecut, dar acum l-ar putea aduce în calitate de jucător liber de contract.

Cotat la 400 de mii de euro, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a debutat în naţionala României în 2020, când a fost convocat de Mirel Rădoi. A strâns două selecţii până în prezent, iar în ultimii patru ani a evoluat constant în Slovenia, pentru Olimpija Ljubljana şi Maribor, cele mai puternice echipe din campionatul acestei ţări.

În România, Creţu a jucat la Poli Iaşi, evoluând în 152 de meciuri şi marcând şapte goluri. Cu Maribor, Creţu a cucerit titlul în stagiunea 2018-2019.

Dragomir laudă strategia Gigi Becali: ”A avut mult curaj să aducă tineri”

"Oracolul" a evidenţiat şi strategia lui Gigi Becali de a aduce jucători tineri la FCSB, pe care să-i vândă ulterior.

"Gigi Becali e un antrenor foarte bun. Interesul lui este să ia bani, nu să ia titlul. Pentru el, banii sunt mai importanţi decât trofeele. A spus şi Ţiriac la televizor, sportul e un business acum, trebuie să îl faci ca business.

Becali a avut curajul să aducă numai români şi tineri în echipă, a plătit pentru această treabă şi uite că are performanţă, nu a mai avut nimeni curajul lui. E un antrenor foarte bun dacă a putut să facă aşa ceva. Când pun suporterii bani ca la Dinamo, atunci da, pot avea un cuvânt. Aici, la noi, dacă faci ceva pe lângă patron, te bagă la puşcărie", a spus Dumitru Dragomir 

Afla mai multe despre: alexandru creţu. fcsbgigi becalimirel rădoi 

viewscnt
Articole similare