Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Calcă pe urmele lui Ronaldo! Juventus transferă din nou de la Real Madrid şi are o ofertă de nerefuzat pentru jucător: salariu triplu!

NEWS ALERT | Calcă pe urmele lui Ronaldo! Juventus transferă din nou de la Real Madrid şi are o ofertă de nerefuzat pentru jucător: salariu triplu!

Juventus

Comentarii

Juventus cumpără din nou de la Real Madrid, după ce l-a transferat pe Cristano Ronaldo (35 de ani) în vara lui 2018, iar "Bătrâna Doamnă" se pregăteşte să facă o ofertă greu de refuzat.

Italienii de la Juventus îl vor pe Dani Ceballos (23 de ani), fotbalistul care trebuie să se întoarcă la Real Madrid în vară, după ce a fost împrumutat sezonul trecut la Arsenal, în Premier League. Cel mai proabil, Ceballos nu va rămâne la Real Madrid, deoarece Zinedine Zidane nu se bazează pe serviciile sale, iar şefii de pe Santiago Bernabeu ar putea fi de acord să-l cedeze la Juventus, scrie Mundo Deportivo.

Mai multe echipe sunt interesate de transferul lui Dani Ceballos, printre care Arsenal, care vrea să-l transfere definitiv, dar şi Valencia sau Betis. Totuşi, se pare că şi Juventus îl vrea pe mijlocaşul spaniol şi, scrie sursa citată, "Bătrâna Doamnă" se pregăteşte să facă o ofertă de nerefuzat jucătorului pentru a-l convinge să joace la Torino.

Ca să-l convingă pe Dani Ceballos, Juventus e gata să-i ofere un salariu cuprins între 4,5 şi 5 milioane de euro pe sezon, adică triplu faţă de cât încasează în momentul de faţă. În plus, un alt avantaj al lui Juventus pentru transferul lui Ceballos îl reprezintă suma de transfer, 40 de milioane de euro, pe care doar italienii ar fi de acord să o plătească.



La Arsenal, Dani Ceballos a strâns 1.353 de minute în 24 de meciuri în toate competiţiile sezonului, a marcat o dată şi a livrat două assist-uri.

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Ceballos, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: juventusdani ceballosreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare