Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Campionatul din Grecia a fost SUSPENDAT pe termen NELIMITAT! Decizia e sprijinită de UEFA şi FIFA

NEWS ALERT | Campionatul din Grecia a fost SUSPENDAT pe termen NELIMITAT! Decizia e sprijinită de UEFA şi FIFAgalerie foto

Stranieri

Comentarii

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, are parte de un 2018 de coşmar. După ce meciul cu Olympiakos nu s-a mai disputat din cauza unei role de hârtie aruncate de un fan înspre antrenorul lui Oly, şi la partida cu AEK au fost mari probleme.

UPDATE 14:00 Ziarele din Grecia anunţă că Guvernul a luat decizia de a suspenda pe termen nelimitat campionatul, după scandalul grav declanşat în timpul meciului PAOK-AEK. Decizia este sprijinită de FIFA şi UEFA.

"Am decis să întrerupem campionatul! Nu va începe din nou decât dacă există un cadru clar, legal, agreat de toţi, pentru a avansa cu condiţii şi reguli şi pentru a nu mai întâmpina astfel de situaţii", a declarat ministrul grec adjunct al Culturii şi Sportului, Georgios Vassiliadis.


UPDATE 08:30 Presa din Grecia oferă noi detalii despre scandalul declanşat aseară, în prelingirile partidei PAOK - AEK. Haosul de pe teren şi situaţia tensionată creată în ultimele săptămâni îi fac pe reprezentanţii Ministerului Sportului din Grecia să ia foarte serios în calcul varianta de a suspenda campionatul pentru cel puţin o săptămână.

Grecii discută acum cu UEFA posibilitatea suspendării campionatului până când comisiile abilitate vor lua o decizie în urma celor întâmplate aseară, dar şi la meciul PAOK - Olympiacos, care nu s-a mai disputat.



"Nu vom permite nimanui să ne oprească obiectivul, chiar dacă vom lua o decizie dificilă alături de UEFA", a declarat George Vassiliadis, Ministrul Sportului din Grecia, citat de Sport24.gr.


UPDATE 03:00 Conform presei din Grecia, arbitrul partidei a consemnat în raportul de joc că scorul partidei era 1-0 în momentul întreruperii. Conforfm Nova Sports, brigada condusă de Giorgos Kominis a părăsit stadionul lui PAOK târziu în noapte, după ce a consemnat toate evenimentele petrecute după minutul 90, când patronul gazdelor a pătruns pe teren însoţit de gărzile de corp ordonând ca echipa sa să iasă de pe teren.

Centralul a validat în cele din urmă golul marcat de Varela în prelungiri şi a precizat că, la vestiare, vicepreşedintele lui AEK i-a transmis că jucătorii oaspeţilor sunt terifiaţi şi nu vor să mai revină pe teren, făcând şi referire la faptul că Ivan Savvidis a adus o armă de foc pe teren, în momentul în care a pătruns pe gazon alături de bodyguarzi.

În aceste condiţii, şi meciul acesta va fi decis de comisiile de specialitate din Grecia.


UPDATE 23:33 | Observatorul partidei a anunţat că partida nu se va mai relua. În acelaşi timp, nu e clar dacă golul a fost anulat sau nu, oficialii nefăcând niciun anunţ în această privinţă


UPDATE 23:30 | Jucătorii lui PAOK revin la vestiare în aplauzele puţinilor suporteri care au mai rămas la stadion. Cel mai probabil, partida nu se va mai relua. 


UPDATE 23:04 | Meciul se va relua în scurt timp. Jucătorii lui PAOK au ieşit deja la încălzire


UPDATE 22:45 | Patronul lui PAOK este acuzat de terorism de AEK după ce a intrat cu pistolul pe teren! DETALII AICI


 

UPDATE 22:30 | A trecut mai bine de o oră de la întreruperea jocului, însă nu avem parte de nicio veste


UPDATE | Au trecut deja 40 de minute de când partida a fost întreruptă


 

UPDATE | Conform presei elene, meciul se va relua în cinci minute

Meciul a fost întrerupt în minutul 90+5. Varela a marcat, însă arbitrul a anulat reuşita la cinci minute distanţă. Tuşierul a semnalizat ofsaid cu mare întârziere la un jucător care se pare că ar fi influenţat faza dintr-o poziţie de ofsaid. VIDEO AICI

Patronul lui PAOK a intrat pe teren şi le-a cerut propriilor jucători să meargă la vestiare. Aceştia au rămas pe teren însă, iar cei care au plecat la vestiare au fost jucătorii lui AEK.

 

Afla mai multe despre: paokaekgreciasuperliga 

viewscnt
Articole similare