Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Campionatul din Grecia a fost SUSPENDAT pe termen NELIMITAT! Decizia e sprijinită de UEFA şi FIFA

NEWS ALERT | Campionatul din Grecia a fost SUSPENDAT pe termen NELIMITAT! Decizia e sprijinită de UEFA şi FIFAgalerie foto

Stranieri

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, are parte de un 2018 de coşmar. După ce meciul cu Olympiakos nu s-a mai disputat din cauza unei role de hârtie aruncate de un fan înspre antrenorul lui Oly, şi la partida cu AEK au fost mari probleme.

UPDATE 14:00 Ziarele din Grecia anunţă că Guvernul a luat decizia de a suspenda pe termen nelimitat campionatul, după scandalul grav declanşat în timpul meciului PAOK-AEK. Decizia este sprijinită de FIFA şi UEFA.

"Am decis să întrerupem campionatul! Nu va începe din nou decât dacă există un cadru clar, legal, agreat de toţi, pentru a avansa cu condiţii şi reguli şi pentru a nu mai întâmpina astfel de situaţii", a declarat ministrul grec adjunct al Culturii şi Sportului, Georgios Vassiliadis.


UPDATE 08:30 Presa din Grecia oferă noi detalii despre scandalul declanşat aseară, în prelingirile partidei PAOK - AEK. Haosul de pe teren şi situaţia tensionată creată în ultimele săptămâni îi fac pe reprezentanţii Ministerului Sportului din Grecia să ia foarte serios în calcul varianta de a suspenda campionatul pentru cel puţin o săptămână.

Grecii discută acum cu UEFA posibilitatea suspendării campionatului până când comisiile abilitate vor lua o decizie în urma celor întâmplate aseară, dar şi la meciul PAOK - Olympiacos, care nu s-a mai disputat.

"Nu vom permite nimanui să ne oprească obiectivul, chiar dacă vom lua o decizie dificilă alături de UEFA", a declarat George Vassiliadis, Ministrul Sportului din Grecia, citat de Sport24.gr.


UPDATE 03:00 Conform presei din Grecia, arbitrul partidei a consemnat în raportul de joc că scorul partidei era 1-0 în momentul întreruperii. Conforfm Nova Sports, brigada condusă de Giorgos Kominis a părăsit stadionul lui PAOK târziu în noapte, după ce a consemnat toate evenimentele petrecute după minutul 90, când patronul gazdelor a pătruns pe teren însoţit de gărzile de corp ordonând ca echipa sa să iasă de pe teren.

Centralul a validat în cele din urmă golul marcat de Varela în prelungiri şi a precizat că, la vestiare, vicepreşedintele lui AEK i-a transmis că jucătorii oaspeţilor sunt terifiaţi şi nu vor să mai revină pe teren, făcând şi referire la faptul că Ivan Savvidis a adus o armă de foc pe teren, în momentul în care a pătruns pe gazon alături de bodyguarzi.

În aceste condiţii, şi meciul acesta va fi decis de comisiile de specialitate din Grecia.


UPDATE 23:33 | Observatorul partidei a anunţat că partida nu se va mai relua. În acelaşi timp, nu e clar dacă golul a fost anulat sau nu, oficialii nefăcând niciun anunţ în această privinţă


UPDATE 23:30 | Jucătorii lui PAOK revin la vestiare în aplauzele puţinilor suporteri care au mai rămas la stadion. Cel mai probabil, partida nu se va mai relua. 


UPDATE 23:04 | Meciul se va relua în scurt timp. Jucătorii lui PAOK au ieşit deja la încălzire


UPDATE 22:45 | Patronul lui PAOK este acuzat de terorism de AEK după ce a intrat cu pistolul pe teren! DETALII AICI


 

UPDATE 22:30 | A trecut mai bine de o oră de la întreruperea jocului, însă nu avem parte de nicio veste


UPDATE | Au trecut deja 40 de minute de când partida a fost întreruptă


 

UPDATE | Conform presei elene, meciul se va relua în cinci minute

Meciul a fost întrerupt în minutul 90+5. Varela a marcat, însă arbitrul a anulat reuşita la cinci minute distanţă. Tuşierul a semnalizat ofsaid cu mare întârziere la un jucător care se pare că ar fi influenţat faza dintr-o poziţie de ofsaid. VIDEO AICI

Patronul lui PAOK a intrat pe teren şi le-a cerut propriilor jucători să meargă la vestiare. Aceştia au rămas pe teren însă, iar cei care au plecat la vestiare au fost jucătorii lui AEK.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta