Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Căpitanul impus de Gigi Becali la FCSB, aproape de a semna cu noul club săptămâna următoare! Ultimele detalii despre transfer

NEWS ALERT Căpitanul impus de Gigi Becali la FCSB, aproape de a semna cu noul club săptămâna următoare! Ultimele detalii despre transfer

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas descoperită în centrul apărării, iar oficialul Mihai Stoica este cel care caută un fundaş, care să fie pe placul lui Gigi Becali. În tot acest timp, fostul titular al FCSB, Bogdan Planic (28 de ani), îşi negociază noul contract. Se pare că Maccabi Haifa, echipa care-l doreşte, i-a transmis un ultimatul.

Gigi Becali s-a implicat din nou în privinţa plecărilor şi venirilor din această vară. Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic şi Adi Popa au părăsit clubul, în timp ce jucători precum Sergiu Buş, Marius Briceag sau Alexandru Buziuc au sosit. Totuşi, finanţatorul FCSB nu a putut controla situaţia lui Bogdan Planic, care s-a împotrivit dorinţelor lui Gigi Becali şi cu care se judecă în privinţa contractului. 

Gigi Becali "îl bântuie" pe Bogdan Planic. Ultimatum din partea lui Maccabi Haifa

Fostul căpitan al lui FCSB şi-a reziliat unilateral contractul cu FCSB, după a fost băgat de Gigi Becali în şomaj tehnic, întrucât fotbalistul a refuzat să accepte o reducere salarială. 

În ultimele luni, Bogdan Planic şi-a căutat o nouă echipă, dar Gigi Becali îi face viaţa grea. După ce nu s-a înţeles cu AEK Atena, fostul fotbalist al FCSB a continuat negocierile cu Maccabi Haifa, din Israel. Conducerea echipei din Israel a făcut toate demersurile pentru a semna cu Bogdan Planic. Sârbului i-a fost propus un salariu de 300.000 de euro şi i s-a promis că va semna cu o singură condiţie: dacă îşi va rezolva problema cu Gigi Becali!

Ultimele informaţii despre transferul lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa au fost furnizate de Sport1.maariv.co.il. Sursa citată anunţă că timpul lui Bogdan Planic e pe cale să expire. 

Conducerea lui Maccabi Haifa i-a transmis că mai are timp doar până la începutul săptămânii viitoare pentru a-şi rezolva situaţia cu FCSB şi Gigi Becali şi pentru a semna. În caz contrar, clubul din Israel se va orienta spre un alt fundaş central. Sursa citată a anunţat că antrenorul Barak Bachar s-a gândit şi la Marko Javtovic, care în sezonul trecut a jucat pentru Konyaspor. 

Gigi Becali susţine că încasează 10 milioane de euro, dacă Bogdan Planic semnează

În tot acest timp, finanţatorul FCSB crede că va primi 10 milioane de euro, în cazul în care fostul jucător al FCSB va semna cu o nouă echipă. Gigi Becali a invocat o clauză din contract. Conform omului de afaceri, Bogdan Planic mai avea contract cu FCSB până în 2021. 

"A vrut să ne judecăm, atunci o să ne judecăm, iar ăia care o să îl transfere o să vedeţi cât vor avea de tras după urma lui Planic. Eu nu o să îi las şi o să le cer să îmi plătească 10 milioane de euro atât cât este clauza”, a declarat Gigi Becali despre Bogdan Planic. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsbtransferuri gigi becalibogdan planicbogdan planic fcsbbogdan planic transferbogdan planic /maccabi haifa 

viewscnt
Articole similare