Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Carmen Dan, vizită de lucru la Dinamo! Detalii despre construcţia noului stadion: ”Diferenţă de la cer la pământ”

NEWS ALERT | Carmen Dan, vizită de lucru la Dinamo! Detalii despre construcţia noului stadion: ”Diferenţă de la cer la pământ”galerie foto

Dinamo București

Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne, a vizitat noua sală de gimnastică a Clubului Sportiv Dinamo, dar şi locul unde va fi construit viitorul stadion al echipei de fotbal.

Ministrul Carmen Dan şi reprezentanţii CNI au fost însoţiţi pe timpul vizitei la CS Dinamo de preşedintele clubului, George Cosac, de vicepreşedintele Marian Ştefan şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, după cum anunţă şi CS Dinamo pe site-ul oficial.

De facilităţile noii săli vor beneficia atât sportivii clubului Dinamo, cât şi lotul naţional de gimnastică feminină.

Este unul dintre multele obiective pe care le avem în parteneriat cu CNI. Este cea mai mare sală de antrenament de gimnastică din ţară. Înainte de a ajunge aici am fost în sala în care se pregăteau sportivii noştri şi este o diferenţă de la cer la pământ”, a declarat ministrul afacerilor interne, Carmen Dan după ce a vizitat noua sală construită.

Carmen Dan şi reprezentanţii CNI au inspectat amplasamentul pe care va fi construit un complex multi-funcţional care va include şi un stadion de fotbal.

Planul urbanistic zonal a fost deja aprobat, iar Compania Naţională de Investiţii urmează să demareze lucrările de construcţie pentru arena care va avea aproximativ 18.000 de locuri şi va fi construită fără pistă de atletism, aşa cum au cerut suporterii.

LE-A LUAT OCHII CU ÎNCĂLŢĂRILE CU ŢINTE

Carmen Dan a purtat la vizita de lucru o pereche interesantă de încălţări. Pe talpa ghetelor purtate de şefa de la MAI s-au putut remarca mai multe ”ţinte”.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta