Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Cazuri de COVID-19 şi la U Craiova! Două persoane, testate pozitiv. Anunţul făcut de LPF despre FCSB

NEWS ALERT | Cazuri de COVID-19 şi la U Craiova! Două persoane, testate pozitiv. Anunţul făcut de LPF despre FCSB
Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că FCSB a înregistrat încă trei cazuri de infectare cu coronavirus şi că au fost testaţi pozitiv şi doi membri ai stafului echipei Universitatea Craiova.

Cazuri de COVID-19 la FCSB şi U Craiova

Odată cu startul noului sezon din Liga 1, au apărut şi cazurile de COVID-19 în rândul echipelor. După ce în ultimele zile, FCSB a fost lovită la nivelul staff-ului, dar şi al jucătorilor, înainte de partida cu Backa Topola din preliminariile Europa League, acum au apărut cazuri şi la U Craiova. 

Anunţul a fost făcut de LPF: “Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că, astăzi, miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot şi a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecţii cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiţi pozitiv, iar toţi ceilalţi - negativ. 

Totodată, clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susţinerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testaţi la Timişoara deoarece manifestau simptome şi au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalţi coechipieri”, este anunţul LPF.

Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt fotbaliştii de la FCSB depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, marţi, FCSB anunţa că are şapte cazuri de coronavirus.

Afla mai multe despre: u craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare