Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce comunicat a dat CSM Bucureşti în cazul Cristinei Neagu: ”Asta este propunerea noastră”

NEWS ALERT | Ce comunicat a dat CSM Bucureşti în cazul Cristinei Neagu: ”Asta este propunerea noastră”

Handbal

Comentarii

Clubul CSM Bucureşti a reacţionat după ce s-a vorbit despre faptul că accidentarea teribilă de la genunchi i-ar putea încheia Cristinei Neagu contractul cu echipa din Capitală.

CSM Bucureşti a anunţat că o susţine în continuare pe Neagu şi doreşte ca actuala înţelegere, care expiră în vara lui 2019, să fie prelungită pe încă doi ani.

CSM Bucuresti o sustine pe Cristina Neagu

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti este alaturi de sportiva sa cea mai valoroasa  - Cristina Neagu – dupa accidentarea suferita de aceasta la Campionatul European de Handbal Feminin din Franta.

Pentru a pune capat diverselor speculatii si titluri din presa, precizam ca sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul pana pe 30 iunie 2019 si intentionam sa propunem Consiliului de Administratie prelungirea cu inca 2 ani.

Ne dorim continuitate si, mai ales, ca cea  mai valoroasa handbalista a noastra sa se refaca intr-un timp cat mai scurt. In acest moment ne preocupa exclusiv starea de sanatate a Cristinei. Asteptam operatia si recomandarile doctorilor si alaturi de Federatia Romana de Handbal cautam cele mai bune solutii pentru ea.

Vom tine la curent presa si publicul cu privire la evolutia starii de sanatate a Cristinei Neagu si cu privire la recuperarea ei.

Pana atunci, dorim tuturor fanilor Cristinei si ai Clubului Sportiv Municipal Bucuresti sarbatori fericite si numai bine!

Echipa CSM Bucuresti”, se arată în comunicatul formaţiei bucureştene.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare