Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce decizie a luat Mirel Rădoi. Cum se va pregăti naţionala de tineret pentru Euro

NEWS ALERT | Ce decizie a luat Mirel Rădoi. Cum se va pregăti naţionala de tineret pentru Euro

Echipa națională

Comentarii

Naţionala sub 21 de ani joacă joi un amical cu Belgia, la Cluj, primul meci după calificarea la Campionatul European din 2019.

După amicalul cu Belgia, naţionala lui Rădoi va intra în vacanţă până la anul, când vor avea loc două stagii de pregătire. Unul în luna martie, care cel mai probabil va avea loc în Spania şi încă unul chiar înainte de turneul final care începe pe 16 iunie 2019. 

Pentru amicalul cu Belgia, Rădoi a cedat a cedat la naţionala mare mai mulţi jucători care au fost la tineret la ultima dublă din preliminariile pentru turneul final: pe Ianis Hagi, pe Cicâldău, pe Puşcas, pe Ivan şi pe Paşcanu. Între timp Ivan s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul primei reprezentative. În schimb, la tineret a revenit Drăguş, jucătorul Viitorului care a fost titular la meciul cu Serbia al naţionalei mari. 

Obiectivul lui Rădoi pentru meciul de la Ploieşti, cu belgienii, e să vadă cât mai mulţi jucători. "Mi-am dorit să văd cum se antrenează, cum se integrează în grupul nostru, pentru că mulţi o să facă parte din lotul nostru pentru Euro şi atunci rugămintea mea către Cosmin Contra a fost să-mi lase cât mai mulţi jucători. Am înţeles şi prioritatea lui, pentru că în momentul de faţă noi suntem calificaţi şi atunci automat echipa mare are prioritate şi atunci am fost mulţumit măcar cu Denis Drăguş", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă de dinaintea amicalului cu Belgia. 

Naţionala sub 21 de ani a încheiat cu patru victorii campania pentru Euro.  "Sincer să fiu, liniştit nu pot să fiu niciodată, indiferent că este un meci amical sau oficial. Din punctul meu de vedere contează mai puţin şi asta am încercat să le transmit şi băieţilor ca ei să înţeleagă că indiferent de adversarul pe care-l întâlnim şi chiar dacă este un meci amical, trebuie să-l tratăm ca pe unul oficial", a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: radoinaţionala u21 

viewscnt
Articole similare