Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce lovitură pentru Becali! Era sigur că-l aduce pe Iordănescu, dar tehnicianul a primit o SUPER ofertă. Cine încearcă să-l "fure"

NEWS ALERT | Ce lovitură pentru Becali! Era sigur că-l aduce pe Iordănescu, dar tehnicianul a primit o SUPER ofertă. Cine încearcă să-l "fure"

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu e un antrenor la mare căutare în acest final de sezon, iar tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş e curtat de mai multe echipe din Liga 1 şi nu numai.

Anunţat în "proporţie de 99%" drept noul antrenor al FCSB de patronul Gigi Becali, Edi Iordănescu are toate şansele să fie în curtea altei echipe din viitorul sezon.

Din informaţiile Telekom Sport, Iordănescu a fost deja ofertat oficial de o altă echpă din Liga 1, iar şansele vicecampioanei de a pune mâna pe antrenorul de 40 de ani scad pe zi ce trece.

Concret, Sepsi Sfântu Gheorhge e prima echipa care face o ofertă concretă pentru tehnicianul de la Gaz Metan, iar patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, speră că va reuşi să-l convingă pe acesta.

În aceste condiţii, va fi tot mai dificil pentru Becali să ajungă la un acord cu Edi Iordănescu, în ciuda faptului că tentaţia de a antrena o echipă care să se lupte cu şanse reale la titlu e una mare pentru omul care le-a mai condus de-a lungul timpului pe ASA Târgu Mureş, Pandurii, ŢSKA Sofia, Astra sau CFR.

E dorit şi în Grecia
Sepsi nu e singura echipă interesată de Iordănescu. Acesta a purtat discuţii preliminare şi cu gruparea greacă Atromitos, care l-a contactat şi pe Eugen Neagoe pentru a afla care sunt pretenţiile acestuia pentru un eventual contract.

Cine este Atromitos
Atromitos Football Club este un club patronat de omul de afaceri Georgios Spanos care în ultimii 9 ani a jucat de două ori finala Cupei Greciei şi a terminat o dată pe locul doi.

Din lotul echipei de pe locul 4 din Grecia fac parte şi doi jucători care au trecut prin Liga 1: fostul jucător de la Dinamo, Azer Bušuladžić şi fostul mijlocaş de la Vaslui şi Craiova, Madson Henrique Nascimento Santos. Alţi jucători importanţi sunt Clarck NSikulu, Bruno, Armin Mujakic sau Amr Warda, fotbalist împrumutat de PAOK Salonic.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescubecali 

viewscnt
Articole similare