Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce se întâmplă cu Ţucudean? Dan Petrescu nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Viitorul

NEWS ALERT | Ce se întâmplă cu Ţucudean? Dan Petrescu nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Viitorul

CFR Cluj

Comentarii

Continuă semnele de întrebare în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui George Ţucudean. Atacantul CFR-ului nu va face parte din lotul ales de Dan Petrescu pentru meciul cu Viitorul Constanţa.

UPDATE: Directorul sportiv al campioanei, Daniel Stanciu, a clarificat situaţia lui Ţucudean. "A suferit o recidivă la leziunea pe care a avut-o acum o lună şi ceva, chiar înaintea jocului cu Viitorul. O leziune fibrilară la muşchiul eschio gambier. A simţit ceva şa finalul meciului de cupă de la Giurgiu", a declarat Daniel Stanciu, la Telekom Sport.

George Ţucudean revenise la CFR după problemele la inimă pe care le-a avut la începutul anului, iar acum absentează din nou.

Atacantul nu este în lot pentru meciul cu Viitorul Craiova, iar decizia lui Petrescu alimentează suspiciunile în privinţa problemelor medicale pe care le are Ţucudean.

Erau doar bătăi în plus care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni, dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul. De fotbalişti ştiu că au mai făcut, ştiu din America foarte mulţi sportivi care îşi fac această intervenţie.

Dacă eram om normal, la ce am avut eu, mă trimiteau acasă şi îmi spuneau să stau liniştit. Fiind sportiv de performanţă au zis că merită să le fac pentru că mă pot înnebuni. E clar că în cap îţi trec foarte multe gânduri şi pânî la urmă sănătatea e cea mai importantă, dar medicina a evoluat aşa mult şi uite că s-au rezolvat foarte uşor”, a spus Ţucudean, în momentul în care a revenit.

Afla mai multe despre: tucudeancfrviitorul,  

viewscnt
Articole similare