Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce se întâmplă dacă meciul FCSB - Viitorul nu se poate juca nici în această seară! E anunţul momentului

NEWS ALERT | Ce se întâmplă dacă meciul FCSB - Viitorul nu se poate juca nici în această seară! E anunţul momentului

Superliga

Comentarii

Conform ROAF (regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice), dacă duel dintre FCSB şi Viitorul nu se va putea disputa nici în această seară din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, partida ar urma să fie reprogramată la o dată ulterioară convenită cu echipele şi partenerul media deţinător al drepturilor TV.

”În cazul în care jocul nu se poate disputa nici a doua zi, din cauza aceloraşi condiţii care au determinat întreruperea sa, jocul va fi reprogramat de forul organizator conform dispoziţiilor prezentului regulament, urmând să se dispute în întregime, situaţie în care avertismentele primite de jucători se anulează”, se arată în ROAF.

Meciul FCSB – FC Viitorul, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii 1, care ar fi trebuit să se dispute duminică seară, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Piteşti, a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

Partida a fost reprogramată pentru luni, de la ora 20.00 şi se va vedea la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1viitorulfcsb,  

viewscnt
Articole similare