Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | CFR Cluj a ratat un transfer de calibru. Atacantul l-a refuzat pe Dan Petrescu şi a fost prezentat la noua sa echipă

NEWS ALERT | CFR Cluj a ratat un transfer de calibru. Atacantul l-a refuzat pe Dan Petrescu şi a fost prezentat la noua sa echipăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Se ţin lanţ veştile proaste pentru CFR Cluj. Dan Petrescu l-a dorit în lot pe atacantul spaniol Cristian Lopez, fotbalist care a mai evoluat în Gruia între anii 2015 şi 2016, însă acesta a optat pentru o formaţie din campionatul Greciei.

Rămas fără George Ţucudean şi Lacina Traore, doi atacanţi de calibru, Dan Petrescu trebuie să-i înlocuiască urgent, mai ales dacă îşi doreşte să se califice în grupele cupelor europene. Primul a venit, atacantul celor de la Hermannstadt, Gabriel Debeljuh, iar cel de-al doilea ar fi trebuit să fie atacantul spaniol, Cristian Lopez (31 de ani), rămas liber de contract după aventura din liga secundă a Spaniei, la Las Palmas.

Fotbalistul crescut la academia celor de la Real Madrid a avut parte de un sezon 2015/2016 foarte bun la CFR Cluj, cu 12 goluri, fapt ce i-a adus transferul în prima ligă a Franţei, la Lens, pentru 500.000 de euro. Acest lucru nu l-a determinat să aleagă pe CFR Cluj în disputa contractelor cu Aris Salonic, ocupanta locului 5 din ultimul sezon al campionatului Greciei, formaţiei care evoluează în turul doi preliminar al Europa League.

Fotbalistul a fost prezentat oficial în cadrul clubului elen, unde va fi coleg cu un internaţional român, Cristian Ganea.

"Negocierile nu au fost uşoare, dar i-am spus lui Angelos Charisteas că ceva îmi spune să vin la Aris. Ceva din mine m-a făcut să accept provocarea şi asta s-a întâmplat", a declarat Cristian Lopez, pentru site-ul oficial al clubului.

 

 

Fotbalistul spaniol a fost în negocieri cu CFR Cluj, însă oferta financiară şi proiectul grecilor au fost mai convigătoare. Cristian Lopez a semnat cu Aris un contract pe doi ani. Cota de piaţă a lui Cristian Lopez este de 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

Negocieri între FCSB şi Cristian Lopez

În 2018, Gigi Becali şi FCSB au negociat cu Cristian Lopez, însă în cele din urmă atacantul spaniol crescut la Real Madrid nu a mai ajuns la echipa roş-albastră. De asemenea, Dinamo l-a dorit şi ea pe Lopez, dar s-a lovit de pretenţiile financiare considerate exagerate ale fotbalistului. Lopez a cerut 15.000 de euro salariu pentru a semna cu Dinamo. În cele din urmă, nici Becali nu l-a mai adus la FCSB, preferându-l pe Raul Rusescu la momentul respectiv.

Afla mai multe despre: cristian lopezdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare