Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | CFR Cluj a realizat primul ”transfer” în plină pandemie, după anunţul făcut de LPF: ”Bun venit în familia noastră”

NEWS ALERT | CFR Cluj a realizat primul ”transfer” în plină pandemie, după anunţul făcut de LPF: ”Bun venit în familia noastră”

Superliga

Comentarii

Cei de la CFR Cluj l-au prezentat oficial pe cel care va reprezenta clubul în campionatul de FIFA 20 organizat de LPF. Liga Profesionistă a anunţat că va organiza, în perioada 16 aprilie - 6 mai, o competiţie de FIFA 20, cel mai popular simulator de fotbal din lume, în care vor participa gameri profesionisti aleşi de cele 14 cluburi din Liga 1. Toate meciurile vor fi transmise în direct pe site-ul telekomsport.ro.

Cum campionatul este suspendat, LPF a anunţat că va organiza un turneu de FIFA 20, în perioada 16 aprilie - 6 mai, la care vor participa toate cele 14 echipe din Liga 1. Pentru fiecare echipă va juca un gamer profesionist. CFR Cluj l-a prezentat astăzi oficial pe jucătorul care va reprezenta clubul în campionatul de FIFA 20:
”Tudor Buţan va fi reprezentatul echipei noastre în competiţia de FIFA 20 organizată de Liga Profesionistă de Fotbal!⁣
⁣În vârstă de 27 de ani, Tudor joacă FIFA la nivel profesionist de 7 ani. Este component al echipei naţionale de FIFA şi a câştigat numeroase turnee în ultimii ani. Este pasionat de fotbal, iar în timpul liber se ocupă de contul lui de Youtube unde are peste 35 de mii de abonaţi.
⁣Competiţia virtuală între jucătorii de FIFA va debuta în 16 aprilie şi se încheia în 6 mai. ⁣
⁣După finalizarea acestei competiţii, LPF va organiza un player challenge, un campionat în care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist. ⁣
⁣Multă baftă, Tudor şi bun venit în Familia CFR”, este comunicatul emis de campioana României. 

Liga 1 se mută în online. Turneu de FIFA 20 organizat de LPF

LPF a anunţat şi cum va fi organizat turneul de FIFA 20:
”⁣De joi şi până duminică, în perioada menţionată, vor fi programate câte o etapă de fotbal virtual pe zi. După consultarea cu partenerul MEDIA al LPF, vă putem informa că avem acceptul acestuia de a prezenta meciurile respective şi la televiziunile partenere. După finalizarea acestei competiţii, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist.
Scopul acestui proiect este acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toţi, dar şi de a sprijini partenerii fotbalului profesionist şi, implicit, cluburile Ligii 1. Astfel, fotbalul virtual întinde o mână de ajutor fotbalului real, intr-un timp in care solidaritatea e mai importantă ca niciodată. Competiţia va oferi posibilitatea fiecărui club de a folosi propria infrastructură de ticketing pentru a strânge bani în sprijinul comunităţii  locale, spitalelor, celor atât de greu încercaţi în aceste zile”, se arată în comunicatul LPF.

Afla mai multe despre: fifa 20 

viewscnt
Articole similare