Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | CFR Cluj transferă şi un fundaş din Liga 1! E cadoul perfect pentru Dan Petrescu. FCSB l-a ratat şi ajunge în Gruia

NEWS ALERT | CFR Cluj transferă şi un fundaş din Liga 1! E cadoul perfect pentru Dan Petrescu. FCSB l-a ratat şi ajunge în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a dat drumul transferurilor, după ce şi-a asigurat peste cinci milioane de euro pentru parcursul din acest sezon european. După ce s-ar fi înţeles cu Nicolae Carnat, de la Sepsi, şi cu Iasmin Latovlevici, liber de contract, campioana României îl doreşte şi pe căpitanul echipei din Sfântu Gheorghe, Rachid Bouhenna.

În ultima perioadă, CFR Cluj i-a transferat, oficial, pe Debeljuh, Bălgrădean, Vojtus şi Cristi Manea, în timp ce Arlauskis, Andrei Radu, Sylla, Fernandez, Ţucudean, Golofca, Mailat şi Boli au plecat. 

CFR Cluj vrea să transfere de la Sepsi. Dan Petrescu a pus ochii pe căpitanul lui Leo Grozavu

Imediat după calificarea în grupele Europa League, Dan Petrescu a anunţat că doreşte un fundaş central şi un mijlocaş de creaţie. Conducerea din Gruia s-a conformat şi se pare că e dispusă să plătească 150.000 de euro pentru a-l transfera pe căpitanul de la Sepsi: "Jucătorii mei nu întineresc, ştiţi ce medie de vârstă au. Nu e un reproş, eu doar îmi spun părerea. Că tot zicea lumea că sunt supărat pe conducerea clubului. Nu, eu vorbesc mereu cu patronul, eu îl înţeleg pe el, şi el mă înţelege pe mine. Sunt convins că va face tot posibilul să aducă tot ce ne dorim. Da, în principiu un fundaş central, un mijlocaş creativ, da corect", declara "Bursucul", după partida cu KuPS. 

Fundaşul central algerian Rachid Bouhenna (29 de ani) a intrat în atenţia lui CFR Cluj, anunţă presa din ţara natală a fotbalistului: "Ajuns în România în vara anului 2019, după un sezon în Scoţia, Rachid Bouhenna, de la Sepsi, poate ajunge la CFR Cluj, înaintea finalului perioadei de transferuri din România. 

Fotbalistul a primit şi banderola de căpitan în România, datorită performanţelor solide, iar acestea i-au atras atenţia lui Dan Petrescu, de la CFR Cluj. Conform informaţiilor noastre, CFR Cluj e pregătită să achite clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro. Operaţiunea poate fi finalizată înaintea finalului perioadei de transferuri din România. La CFR Cluj s-ar putea întâlni cu un alt algerian, Billel Omrani, care se află în club din sezonul 2016-2017", anunţă Dzfoot.com. 

CFR Cluj e nevoită să se grăbească, în condiţiile în care perioada de transferuri în România se încheie la finalul zilei de 5 octombrie. 

Strigătul lui Petrescu a fost auzit. Campioana l-a adus pe Latovlevici, dar şi pe un fost jucător de la Wolverhampton

FCSB l-a ratat pe Rachid Bouhenna, care poate ajunge la CFR Cluj

Înaintea partidei cu Slovan Liberec, FCSB s-a aflat într-o situaţie disperată, din cauza cazurilor de COVID-19 din lot. Gigi Becali a negociat pentru patru fotbalişti de la Astra, pentru Mihai Căpăţână de la Voluntari, pentru Rachid Bouhenna de la Sepsi, iar în cele din urmă i-a adus pe Caiado şi Karanovic, de la Hermannstadt. 

Se pare că Sepsi s-a împotrivit transferului lui Rachid Bouhenna, iar anunţul a fost făcut de preşedinte Cornel Sfaiţer:"Nu se fac transferuri peste noapte. Îmi pare rău pentru FCSB, îmi pare rău pentru că pierdem puncte. Echipele româneşte în Europa... Noroc cu CFR, care ne ţine în viaţă", a declarat oficialul lui Sepsi, după eliminarea suferită de FCSB din preliminariile Europa League. 

După ce FCSB l-a ratat în urmă cu o săptămână, fundaşul central ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. 

De-a lungul carierei, jucătorul dorit de CFR Cluj, Rachid Bouhenna, a mai jucat la: Sedan B, Doncaster, Bertrix, Compiegne, CS Constantine, Algiers şi Dundee United. 

 

Afla mai multe despre: rachid bouhennacfr clujtransferuri cfr clujdan petrescurachid bouhenna cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare