Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în cazul incidentului de la meciul U Craiova - Viitorul

NEWS ALERT | Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în cazul incidentului de la meciul U Craiova - Viitorul

Superliga

Comentarii

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat în cazul incidentului de la meciul Universitatea Craiova - FC Viitorul, când Nicuşor Bancu i-ar fi adresat insulte rasiste lui Bradley de Nooijer.

"Astăzi s-a dispus autosesizare!", a scris preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, pe Facebook, el distribuind un articol în acest sens.

Fotbalistul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, l-ar fi înjurat pe jucătorul de la FC Viitorul Bradley De Nooijer, la meciul de luni seară.

"Când voiam să intru în vestiar am fost oprit de arbitrul de centru şi mi-a spus că sunt eliminat pentru că aş fi adus injurii arbitrului de tuşă. A fost o altercaţe şi Bancu i-a spus lui Bradley De Noojier: Du-te în aia mă-tii de negru împuţit! I-am spus arbitrului că nu e nomral să se întâmple aşa ceva. Iar la pauză, centralul mi-a spus că domnul Şovre i-a spus că i-am adus injurii. Nu pot să înţeleg, sunt un antrenor coleric", a declarat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel.

Jucătorul Nicuşor Bancu a afirmat că nu ţine minte nimic, dar şi-a cerut scuze: "Nu cred că am spus aşa ceva. A fost un clinci ca la fotbal, m-am băgat, au fost înjurături, dar nu cred că a fost aşa ceva. Dacă am greşit, îmi cer scuze, dar am fost puţin nervos şi poate de asta am zis ceva".

Momentul în care Bancu îl înjură pe De Nooijer

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare