Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Coronavirus în fotbal | Spaniolii decid dacă se amână La Liga. Se aşteaptă aprobarea Guvernului! Reacţie dură a unui fotbalist de la Real Madrid

NEWS ALERT Coronavirus în fotbal | Spaniolii decid dacă se amână La Liga. Se aşteaptă aprobarea Guvernului! Reacţie dură a unui fotbalist de la Real Madridgalerie foto

La Liga

Comentarii

Există şanse ca La Liga să fie de asemenea suspendată.

După ce Elveţia şi Italia au luat decizia de a-şi suspenda campionatele, Federaţia Spaniolă de Fotbal este aproape să facă exact acelaşi lucru în cazul La Liga.

Cotidianul AS notează că Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal este decis să oprească în cele din urmă campionatul. Se pare că în interior, decizia ar fi fost deja luată, dar se aşteaptă încă un răspuns al Guvernului Spaniol. Majoritatea cluburilor din La Liga sunt de acord cu suspendarea campionatului, insa unele ar dori ca meciurile sa se joace in continuare fara spectatori.

Coronavirus în fotbalul mondial. Daniel Carvajal, reacţie DURĂ

Fotbalistul echipei Real Madrid, Daniel Carvajal Ramos a luat poziţie în ceea ce priveşte epidemia de coronavirus care loveşte din ce în ce mai puternic nu doar Europa, ci şi fotbalul şi sportul european.

”Şi noi, fotbaliştii, suntem imuni? Sau cum?” a reacţionat fundaşul dreapta de la Real Madrid pe o reţea de socializare.

Competiţiile sportive din Spania se vor disputa fără spectatori în următoarele două săptămâni, conform deciziei de marţi a Guvernului spaniol. Printre competiţiile vizate se află şi meciurile din LaLiga, din etapele 28 şi 29, printre acestea aflându-se şi derbiul Real Madrid - Valencia, din 21 martie.

Decizia a fost luată pentru a se evita propagarea epidemiei de coronavirus.

Coronavirus în Spania. Şcolile şi universităţile din regiunea Madrid şi capitala bască au fost închise

Şcolile şi universităţile din regiunea Madrid vor fi închise începând de miercuri, timp de două săptămâni, ca măsură de precauţie împotriva noului coronavirus, a anunţat luni ministrul Sănătăţii, pe fondul creşterii numărului de infecţii în Spania, transmite Reuters.

Potrivit presei locale, 1,2 milioane de elevi vor sta acasă, scrie News.ro.

Autorităţile regionale anunţaseră anterior că şcolile din Vitoria, capitala Ţării Bascilor, vor fi închise o perioadă de două săptămâni, tot ca măsură de precauţie.

Potrivit datelor oficiale, în Spania au murit 28 de persoane din cauza noului virus. Numărul total al cazurilor de infectare cu coronavirus din Spania este de 1.204, cu mult sub cel din Italia.

Premierul Pedro Sanchez a declarat luni, fără să ofere detalii, că guvernul pregăteşte planuri pentru atenuarea impactului virusului asupra economiei spaniole.

Meciurile Inter Milano - Getafe şi Sevilla - AS Roma au fost amânate

UEFA a anunţat, miercuri, că meciurile FC Sevilla – AS Roma şi Internazionale Milano – Getafe, din optimile de finală ale Ligii Europa, programate iniţial joi, au fost amânate ca urmare a restricţiilor de călătorie decise de autorităţile spaniole în contextul epidemiei de coronavirus.

“Următoarele meciuri din optimile Ligii Europa nu vor avea loc conform programului, mâine, 12 martie 2020: FC Sevilla (Spania) – AS Roma (Italia)), FC Internazionale (Italia) – Getafe (Spania”, se arată pe site-ul UEFA.

Forul va anunţa la momentul oportun alte decizii cu privire la cele două meciuri.

Mai multe state au interzis zborurile spre şi dinspre Italia, din cauza numărului foarte mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: la ligacoronavirusdaniel carvajal 

viewscnt
Articole similare