Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Cristi Manea, transferat definitiv de CFR Cluj! A scăpat de "coşmarul" Apollon şi va juca din nou în Liga 1

NEWS ALERT | Cristi Manea, transferat definitiv de CFR Cluj! A scăpat de "coşmarul" Apollon şi va juca din nou în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea (23 de ani) s-a transferat definitiv la CFR Cluj, club cu care a câştigat ultimele trei titluri de campion din Liga 1, şi va juca din nou sub comanda lui Dan Petrescu în Gruia.

Vin întăririle cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj. După transferurile lui Debeljuh şi Vojtus pentru atac, a venit rândul defensivei să primească oameni noi. "Bursucul" îl va avea din nou sub comandă pe Cristi Manea (23 de ani), scrie gsp.ro, cel pe care l-a poreclit "Messi" după primul său sezon petrecut în Gruia pentru prestaţiile sale. Manea revine la CFR şi este transferat definitiv de această dată.

Apollon cerea în trecut două milioane de euro pentru a-l lăsa pe Cristi Manea să plece, dar e greu de crezut că formaţia din Cluj a plătit atât pentru a-l aduce înapoi pe fundaş. În 2015, Viitorul l-a vândut pe Cristi Manea la Apollon Limasol, iar în schimbul transferului a încasat 2,5 milioane de euro. Cristi Manea a făcut un turneul final de EURO 2019 U21 foarte bun şi spera să prindă un transfer foarte bun în străinătate, doar că acest lucru nu s-a întâmplat.

În vară, după o scurtă aventură la FCSB, a revenit la CFR Cluj. În Gruia, Manea şi-a trecut în CV trei titluri de campion consecutive.

Veste transferului definitiv al lui Cristi Manea la CFR Cluj este o veste foarte bună şi pentru echipa naţională, care duce lipsă de fundaşi dreapta care să joace constant şi să dea un randament foarte bun, care să-i propulseze sub tricolor. Cristi Manea e cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei, pentru care a jucat pentru prima dată în 2014, sub comanda lui Victor Piţurcă. De atunci, Manea a strâns 10 selecţii şi un gol.

Afla mai multe despre: cristi maneatransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare