Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Cristiano Ronaldo şi-a aflat pedeapsa după gestul din meciul cu Atletico! Ce decizie a luat UEFA împotriva lui CR7

NEWS ALERT | Cristiano Ronaldo şi-a aflat pedeapsa după gestul din meciul cu Atletico! Ce decizie a luat UEFA împotriva lui CR7
Comentarii

UEFA a anunţat, joi, că jucătorul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost amendat cu 20.000 de euro pentru “comportament inadecvat” la meciul din 12 martie cu Atletico Madrid, din Liga Campionilor.

Decizia a fost luată de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al forului continental.

Ronaldo a făcut obiectul unei proceduri disciplinare pentru felul în care s-a bucurat după al treilea gol de la meciul retur cu Atletico Madrid, din Liga Campionilor, şi anume un gest asemănător celui vulgar pe care tehnicianul formaţiei Atletico Madrid, Diego Simeone, l-a făcut la partida tur.

Gestul său a fost interpretat pe reţelele de socializare drept o răzbunare după ce antrenorul Diego Simeone a făcut unul asemănător, punându-şi mâinile pe zona genitală, la meciul tur dintre cele două echipe.

Formaţia Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, la 12 martie, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manşa retur a optimilor competiţiei. Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri, în minutele 27, 48 şi 86 (penalti).

În tur, Atletico Madrid câştigase la Madrid cu scorul de 2-0, la 20 februarie. Atunci au marcat Gimenez ’78 şi Godin ’83. După golul lui Gimenez, Diego Simeone a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a stadionului Wanda Metropolitano. El a fost amendat apoi de UEFA tot cu 20.000 de euro.

Afla mai multe despre: ronaldogestsuspendare 

viewscnt
Articole similare