Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Curăţenie generală la Dinamo! Şapte jucători au fost puşi pe liber. Mattia Montini, cap de listă

NEWS ALERT | Curăţenie generală la Dinamo! Şapte jucători au fost puşi pe liber. Mattia Montini, cap de listă

Fotbal

Comentarii

Curăţenie generală la Dinamo, după cel mai negru sezon din istoria grupării din "Ştefan cel mare".

Astăzi, Dinamo a anunţat încetarea raporturilor contractuale cu şapte jucători: Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamatou NDiaye, Mattia Montini şi Slavko Perovic.

"Clubul din Ştefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători, care au făcut parte din lotul dinamovistilor pentru sezonul competiţional 2019/2020", se anunţă în comunicatul dinamoviştilor.

  • De departe cea mai mare pierdere este Ricardo Piscitelli, unul dintre cei mai buni portari ai lui Dinamo din ultimii ani. Italianul a apărat în 26 de partide, însă a dorit să plece, după ce reclamat Dinamo la comsii pentru neplata mai multor salarii.
    Între timp, Piscitelli a semnat cu CD Nacional, în prima ligă portugheză.
  • Szabocs Kilyen a prins 6 meciuri: 5 în Liga 1 şi unul în Cupa României. Împrumutat de la Viitorul Constanţa, Kilyen a evoluat în prima parte a sezonului, tot sub formă de împrumut, la OSK Sepsi.
  • Kristian Kostrna a jucat 10 meciuri pentru Dinamo: 8 în campionat şi 2 în Cupa României. S-a făcut remarcat mai mult prin gafele sale, decât prin reuşite.
  • Lukas Skovajsa a bifat 13 meciuri: 11 în Liga 1 şi 2 în Cupa României. Precum conaţionalul său, Kostrna, Skovajsa nu va rămâne cu multe lucruri pozitive în memoria fanilor dinamovişti.
  • Capriciosul Mattia Montini, cândva golgeter al lui Dinamo, aştepta de mult timp momentul de a părăsi formaţia din "Ştefan cel Mare". Sezonul trecut, italianul a marcat 4 goluri în 24 de jocuri. În urmă cu două sezoane, reuşise 14 goluri.
  • Slavko Perovic a marcat de 8 ori pentru Dinamo, în 19 meciuri jucate sezonul trecut. A fost al doilea marcator al echipei, după Deian Sorescu.
  • Mamatou NDiaye are un gol marcat în 18 partide pentru Dinamo. Senegalezul s-a pregătit, sezonul trecut, mai mult prin parcuri şi cu juniorii clubului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare