Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Dan Petrescu pleacă din China! Decizia luată cu o etapă înainte de finalul sezonului

NEWS ALERT | Dan Petrescu pleacă din China! Decizia luată cu o etapă înainte de finalul sezonului

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu nu va mai fi antrenorul lui Guizhou Hengfeng, după ce tehicianul de 50 de ani a ajuns la un acord cu şefii pentru rezilierea contractului cu gruparea din China.

Guizhou a retrogradat deja matematic din prima ligă chineză, iar şefii au decis de comun acord cu Petrescu ca drumurile să se despartă. Astfel, "Bursucul" pune punct experienţei din China după doar cinci luni după ce semnase cu Guizhou.

Petrescu şi staff-ul său vor rămâne la echipă şi pentru ultima etapă a sezonului, partida cu Chongqing Dangdai Lifan, de pe 11 noiembrie, după care tehnicianul va reveni în ţară.

Petrescu preluase echipa de pe ultimul loc, într-o situaţie extrem de dificilă, şi avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare, însă nu a reuşit minunea.

În ultimele săptămâni s-a speculat intens pe seama unei reveniri a lui Petrescu la CFR Cluj, însă şefii grupării din Gruia au dezminţit informaţiile. În sezonul trecut, cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe