Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Danezii, anunţ OFICIAL despre transferul lui Adrian Petre la FCSB!

NEWS ALERT Danezii, anunţ OFICIAL despre transferul lui Adrian Petre la FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl vrea pe Adrian Petre de la Esbjerg, aşa cum www.telekomsport.ro anunţa încă din finalul anului trecut.

Atacantul naţionalei de tineret a României este principala ţintă a lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Harlem Gnohere.

”Pe Adrian Petre îl iau când vreau eu, dar să vedem ce va fi cu Gnohere, dacă va mai pleca”, a spus recent Gigi Becali, care ar fi trimis o ofertă pentru Adrian Petre: 500.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer.

Transferat în 2017 pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a reuşit 29 de goluri şi şase assist-uri pentru formaţia daneză, în 82 de meciuri, iar cota sa a ajuns la 1,3 milioane de euro.

Danezii de la bold.dk au discutat cu managerul sportiv al lui Esbjerg, Jimmi Nagel, care nu a vrut să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect, dar a recunoscut că Adrian Petre este dorit de mai multe echipei: ”Atacanţii tineri ca el, care marchează goluri multe şi joacă în naţionala de tineret vor fi mereu interesanţi. Nu avem nimic concret pentru Adrian Petre. El are contract cu noi şi momentan este jucătorul nostru” a spus Nagel.

La fel ca un alt jucător în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe, Dennis Man, Adrian Petre a fost crescut de UTA. Adrian Petre a fost golgheterul Bătrânei Doamne, în sezonul 2016-2017, cu 28 de goluri.

Managerul sportiv de la Esbjerg a mai declarat pentru sursa citată că regretă pe undeva că echipa sa nu l-a vândut pe Adrian Petre după turneul final al Campionatului European de tineret: ”Se poate spune şi a aşa” a subliniat, zâmbind, Jimmi Nagel pentru bold.dk.

Afla mai multe despre: adrian petregigi becali 

viewscnt
Articole similare