Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Daniel Pancu, noul antrenor al Rapidului! Detalii de la negocieri

NEWS ALERT | Daniel Pancu, noul antrenor al Rapidului! Detalii de la negocieri

Fotbal intern

Comentarii

Doar şase etape s-au scurs din Liga a treia, iar Rapid Bucureşti face primele schimbări. Constantin Schumacher nu va mai conduce echipa de lângă Podul Grant, în locul său urmând să fie numit, Daniel Pancu.

La Făurei, contra echipei lui Bănel Nicoliţă, Rapid a câştigat cu 3-1. Cu câteva zile înainte, giuleştenii fuseseră eliminaţi din Cupa României de Oltul Turnu Măgurele, cu 2-0.

În primele şase runde ale sezonului din Liga a treia, Rapid a strâns 16 puncte şi ocupă locul doi în campionat. Ţinând cont că nici jocul echipei giuleştene nu este unul entuziasmant, conducerea clubului vrea să numească un nou antrenor.

Negocieri cu Schumacher

În acest moment, soarta antrenorului cu care Rapid a promovat din Liga a IV-a în Liga a III-a pare pecetluită. Şedinţa care are loc la această oră pare o formalitate şi va consfinţi despărţirea dintre Rapid şi Schumacher. Sunt toate şansele ca Daniel Pancu să fie numit în funcţia de anternor principal, urmând ca în cursul zilei de mâine să susţină şi primul antrenament cu echipa.

Daniel Pancu deţine deja licenţa B, una care-i asigură dreptul de a antrena la nivelul ligii a treia.

Afla mai multe despre: rapid bucureştidaniel pancuconstantin schumacher 

viewscnt
Articole similare