Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Daniel Pancu, preşedinte la Rapid! Surpriză mare în Giuleşti. Anunţul momentului

NEWS ALERT | Daniel Pancu, preşedinte la Rapid! Surpriză mare în Giuleşti. Anunţul momentului

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu ar urma să fie numit în funcţia de preşedinte al clubului Rapid, anunţă unul dintre liderii fanilor giuleşteni.

Înlocuit din funcţia de antrenor principal cu Dan Alexa, Daniel Pancu (42 de ani) ar fi acceptat deja propunerea de a deveni noul preşedinte al clubului Rapid Bucureşti.

Informaţia a fost confirmată pe reţelele de socializare, de către unul dintre liderii suporterilor rapidişti: "Va anunţ cu mare onoare ca de mâine, finul meu Daniel Pancu este preşedintele clubului Rapid!" a scrie Gheorghe Răducan.

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a Rapidului. El şi-a legat numele de gruparea giuleşteană încă din 1997, atunci când a îmbrăcat prima dată tricoul formaţiei rapidiste. Pancu a mai jucat pentru Rapid între 2000 şi 2002, în 2008, între 2011 şi 2015, dar şi în sezonul 2017-2018. Este campion al României cu gruparea giuleşteană şi a cucerit alte cinci trofee în tricoul Rapidului.

Demis din funcţia de antrenor, numit în funcţia de preşedinte al clubului

După ce a fost schimbat din funcţia de antrenor principal al Rapidului, Daniel Pancu s-a confesat pentru Telekom Sport, in cadrul rubricii "Give me 5" realizate de Alexandru Săbău:

"Am primit foarte, foarte multe mesaje. Chiar emoţionante. Poate într-o zi voi face o selecţie a lor şi o să le salvez undeva, pentru că declaraţia mea legată de plâns când am fost demis este absolut adevărată, dar dacă vă arăt mesajele primite, cred că şi voi aţi plânge dacă aţi fi în locul meu" mărturisea Pancu, în martie.

Maftei: "Demiterea lui Pancu, o eroare!"

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Vasile Maftei, fost căpitan în Giuleşti, a mărturisit că antrenorul Daniel Pancu merita mai multe şanse la formaţia alb-vişinie:

”Rapid poate promova. Şi înainte de aceste întreruperi am spus că Rapid încă mai avea şanse după demiterea lui Pancu, pentru că avea două puncte de locurile promovabile. Lumea se aştepta la mai mult din partea echipei. A fost o greşeală demiterea lui Pancu. Asta este părerea mea. Atâta timp cât era în obiectiv şi avea toate şansele. Ar fi trebuit ca lumea să aibă mai multă încredere în Daniel Pancu şi să aibă mai multă răbdare, aşa ar fi fost normal. Dar asta este, lumea la Rapid nu are răbdare” a declarat Maftei, pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu are o carieră impresionantă ca jucător în spate

Daniel Pancu (42 de ani) este unul dintre cei mai buni internaţionali români ai anilor 2000. A jucat de 27 de ori în echipa reprezentativă a României pentru care a marcat 9 goluri.

În cariera sa a trecut pe la Poli Iaşi, Rapid, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia, FC Vaslui şi FC Voluntari. În 2017 a început să antreneze. A fost pentru început antrenor secund la FC Voluntari, iar în 2018 a preluat Rapid Bucureşti. Ca jucător, Pancu a cucerit titlul în România cu Rapid şi în Turcia cu Beşiktaş Istanbul 

Afla mai multe despre: daniel pancurapid,  

viewscnt
Articole similare