Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Darren Cahill, antrenorul alături de care Halep a câştigat primul său Grand Slam, se întoarce în România

NEWS ALERT | Darren Cahill, antrenorul alături de care Halep a câştigat primul său Grand Slam, se întoarce în România

Tenis

Comentarii

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, alături de care aceasta a câştigat primul său titlu de Mare Şlem şi a devenit numărul unu în tenisul feminin mondial, va fi prezent la Sports Festival, care va avea loc în perioada 13-16 iunie, la Cluj-Napoca.

Cahill va susţine un ''masterclass specializat'', în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferinţe sportive şi la meciul demonstrativ al Simonei Halep şi Marius Copil împotriva cuplului italian Flavia Pennetta/Fabio Fognini.

''Să antrenezi sportivi de performanţă este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlneşti personalităţi puternice şi extrem de diferite. Cum îţi adaptezi strategia sau ce tactici foloseşti pentru a oferi încrederea necesara sportivilor pentru a performa? Despre toate astea şi despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching'', precizează organizatorii.

Sports Festival are loc la Cluj-Napoca între 13-16 iunie şi este evenimentul care îşi propune să aducă la un loc tot ce ţine de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesionişti pentru patru zile de competiţii şi evenimente de nivel mondial care acopera tot spectrul sportului.

Afla mai multe despre: cahill 

viewscnt
Articole similare