Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Decizia luată de antrenorul lui Galatasaray în privinţa lui Cicâldău şi Moruţan înainte de duelul cu Barcelona

NEWS ALERT | Decizia luată de antrenorul lui Galatasaray în privinţa lui Cicâldău şi Moruţan înainte de duelul cu Barcelona
Comentarii

Galatasaray are meci cu Barcelona în manşa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League.

NEWS ALERT | Decizia luată de antrenorul lui Galatasaray în privinţa lui Cicâldău şi Moruţan înainte de duelul cu Barcelona

Totul se va juca în partida Galatasaray - Barcelona. Pe Camp Nou confruntarea s-a terminat 0-0. Astfel că, turcii vor să dea lovitura în manşa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League.

Domenec Torrent, antrenorul lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, a ţinut un discurs motivator la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Barca. 

”Barcelona a marcat de patru ori împotriva adversarei ei după meciul cu noi. Trebuie să gândim foarte bine meciul nostru împotriva Barcelonei pentru că este una dintre primele cinci echipe din lume acum. Trebuie să luptăm până în ultimul minut.

Când jucăm, trebuie să ne concentrăm la un joc colectiv, la coordonarea echipei, atât în ofensivă, cât şi în defensivă. Este cel mai important. Putem obţine victoria mulţumită jocului colectiv. Împotriva Barcelonei, toate echipele trebuie să stea în defensivă. De asta trebuie să fim pregătiţi.

Cu siguranţă este o posibilitate să câştigăm. Suporterii noştri sunt foarte importanţi. Au fost de ajutor la meciul cu Beşiktaş, în ultimele minut când echipa avea probleme. Cu siguranţă vor fi de ajutor şi mâine”, a transmis Domenec Torrent, potrivit Fanatik.com.

În partida din tur, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren în minutul 79 al partidei, în schimb, Olimpiu Moruţan a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei!

"Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?" Ce a răspuns antrenorul de la Galatasaray

Întrebat despre şansele ca Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău să evolueze în returul contra Barcelonei, Domenec Torrent a spus că există posibilitatea ca cei doi să îşi facă apariţia pe teren.

"Avem în faţă un joc foarte important, eu vorbesc despre joc, nu despre jucători. Avem 28 de jucători şi vom alege dintre aceştia. Avem nevoie de echipă.

Prin urmare, există posibilitatea ca ei (n.r. Moruţan şi Cicâldău) să joace. Întotdeauna trebuie să exclud 5 fotbalişti. Apoi trebuie să aleg cea mai bună echipă pentru meciul respectiv”, a spus Torrent, citat de Sabah.

Afla mai multe despre: galatasaraybarcelonamorutancicaldau 

viewscnt
Articole similare