Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Decizia luată de Mirel Rădoi în cazul lui Nedelcearu şi ultimele informaţii despre starea fundaşului

NEWS ALERT | Decizia luată de Mirel Rădoi în cazul lui Nedelcearu şi ultimele informaţii despre starea fundaşuluigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Titularizat de Cosmin Contra în meciul din Malta, Ionuţ Nedelcearu n-a avut cea mai fericită primă repriză din carieră. Fundaşul de 23 de ani s-a accidentat şi a fost înlocuit de Cristian Săpunaru în minutul 30.

UPDATE 11:00 |  Noi informaţii despre starea lui Nedelcearu, care va fi nevoit să poarte o mască de protecţie minim 10 zile. Fundaşul a efectuat un control medical în această dimineaţă, unde i s-a cusut bărbia şi are patru copci. Acesta a primi acceptul medicilor să reia antrenamentel începând de miercuri.

Mirel Rădoi şi restul stafului naţionalei de tineret au decis ca fundaşul să facă oricum deplasarea în Italia şi să se alăture lotului U21, urmând să efectueze un nou control medical la Bologna. În funcţie de ce vor spune medicii din Italia, se va lua decizia dacă fundaşul de 23 de ani va rămâne în lot sau locul său va fi luat de dinamovistul Ricardo Grigore, care a fost chemat de urgenţă în Italia, iar astăzi a efectuat vizita medicală.


UPDATE | Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluit că Ionuţ Nedelcearu ar putea rata primul meci de la Campionatul European de tineret.

"Ionuţ Nedelcearu este în spital în momentul ăsta şi din toate probabilităţile este vorba despre o fractură de piramidă nazală. Doctorul Claudiu Stamatescu a încercat să-i pună puţin nasul la loc, că era prea deplasat. Cu siguranţă că medicii vor face toate eforturile şi vom încerca, dacă se va putea, să evolueze cu mască, aşa din ce am vorbit cu Claudiu până acum mi-a spus că este foarte greu să facă o estimare. Nu crede că va putea evolua în primul meci de la Euro, dar, dacă lucrurile merg bine, cu mască va putea evolua din al doilea meci" , a declarat Andrei Vochin.


După o intrare imprudentă, Nedelcearu a fost lovit cu genunchiul în faţă de Juan Corbolan. Fundaşul de 23 de ani a fost scos în afara terenului, unde a primit îngrijiri din partea medicilor aflaţi la stadion.

După un control amănunţit, la pauza meciului, Ionuţ Nedelcearu a fost la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

Afla mai multe despre: nedelcearuromania 

viewscnt
Articole similare