Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Decizie CIUDATĂ luată de Gigi Becali: ”Un singur jucător mai aduc” Cine vine la FCSB

NEWS ALERT | Decizie CIUDATĂ luată de Gigi Becali: ”Un singur jucător mai aduc” Cine vine la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB face experimente la fiecare partidă, dar Gigi Becali anunţă că mai face un singur transfer în această vară. Patronul roş-albaştrilor e convins că echipa mai are nevoie de o singură întărire pentru a fi la cel mai înalt nivel.

Bradley De Nooijer va fi singurul transfer pe care FCSB îl va forţa în această vară. În mod surprinzător, Bogdan Andone îi ceruse lui Becali întăriri în ambele flancuri, iar de curând se vorbea şi de aducerea unui atacant.

Nu mai fac transferuri. Doar un fundaş stânga ne mai trebuie. Îl mai aduc doar pe De Nooijer pentru că e tânăr şi pot face profit cu el. Atât. Nu mai aduc jucători pe care doar să-i ţin în curte.

Păi vor reveni jucătorii accidentaţi. Alexandru Stan va juca joi în Europa League, Mihai Roman e şi el aproape recuperat. Gnohere şi Pintilii revin în 7 sau 10 zile. Sunt patru noi jucători. Să transfer jucători pentru două săptămâni?

Am vorbit cu Andone. I-am zis «Spune-mi un fundaş dreapta mai bun decât Ovidiu Popescu şi Roman» A zis că nu ştie. Nu am pe cine să aduc. În atac o să-i am pe Hora şi Gnohere. Cine să mai joace? La mijloc sunt Pintilii, Oaidă, Vână, Filip, Moruţan şi o să revină şi Nedelcu. Cine să mai vină? Unde să joace?”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare