Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

News alert! Decizie crucială pentru Gigi Becali în procesul cu foştii săi jucători. Ce a hotărât Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor

News alert! Decizie crucială pentru Gigi Becali în procesul cu foştii săi jucători. Ce a hotărât Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor

FCSB

Comentarii

Procesul intentat de fotbaliştii Adi Popa (31 de ani), Cristi Bălgrădean (32) şi Alexandru Stan (31) clubului FCSB a luat o turnură favorabilă patronului roş-albaştrilor Gigi Becali.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a respins cererea celor trei fotbalişti ca deciziile prin care Gigi Becali le-a suspendat contractele, în perioada stării de urgenţă, să fie anulate. Aşadar, potrivit GSP.ro, Popa, Bălgrădean şi Stan nu îşi vor primi drepturile salariale aferente contractelor lor.

Hotărârea primei instanţe poate fi contestată prin apel la Comisia de Recurs. În caz de o nouă nereuşită, jucătorii în cauză pot merge ulterior la TAS.

Totuşi, Popa, Bălgrădean şi Stan vor încasa de la FCSB doar restanţele salariale acumulate înainte de declaşarea stării de urgenţă.

„Motoreta” câştiga 15.000 de euro lunar de la FCSB. După ce contractul său i-a fost suspendat, Adi Popa mai primea doar 2.340 de lei de la stat, ca ajutor social.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliadi popa 

viewscnt
Articole similare