Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Decizie de ultimă oră luată în Anglia! Ce se va întâmpla la meciurile din Premier League, după dispariţia lui Emiliano Sala

NEWS ALERT | Decizie de ultimă oră luată în Anglia! Ce se va întâmpla la meciurile din Premier League, după dispariţia lui Emiliano Sala

Premier League

Comentarii

Premier League a anunţat că la meciurile din primul eşalon din Anglia va exista “un moment de reflecţie în tăcere” pentru fotbalistul Emiliano Sala şi pentru pilotul David Ibbotson.

Premier League este profund întristat să afle că s-a încheiat căutarea activă a lui Emiliano Sala şi a pilotului David Ibbotson. Gândurile noastre sunt alături de cei doi bărbaţi şi de cei care le sunt dragi. Vom continua să ne susţinem prietenii de la Cardiff City în această perioadă incredibil de tristă. Ca semn de suspect, va exista un moment de reflecţie în tăcere pentru Emiliano şi David la toate meciurile din Premier League în săptămân care vine”, este comunicatul ligii engleze.

David Barker, reprezentant al căpităniei Guernsey, a anunţat, joi, încetarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla şi fotbalistul Emiliano Sala. Barker a precizatcă în acest moment şansele ca persoanele care erau în avionul dispărut să fi supravieţuit sunt foarte mici şi că, deşi căutarea nu mai este activă, cazul rămâne deschis.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: emiliano salacardiffnantespremier league 

viewscnt
Articole similare