Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Delegare ŞOC la "marele derby"! Gigi Becali îşi va ieşi din minţi când va auzi cine arbitrează FCSB - Dinamo

NEWS ALERT | Delegare ŞOC la "marele derby"! Gigi Becali îşi va ieşi din minţi când va auzi cine arbitrează FCSB - Dinamo

Superliga

Comentarii

Comisia Centrală a Arbitrilor a ales arbitrul care va arbitra primul FCSB - Dinamo al sezonului. Istvan Kovacs se va afla la centru în derby-ul de sâmbătă, 5 noiembrie, chiar dacă a fost protagonistul unor scandaluri la ultimele două meciuri oficiate în Liga 1.

Conform gsp.ro, preşedintele CCA, Kyros Vassaras, l-a delegat pe Istvan Kovacs la derby-ul FCSB - Dinamo. Decizia pare una surprinzătoare, având în vedere că arbitrul din Carei a fost protagonistul unor evenimente controversate la ultimele două meciuri importante. 

În U Craiova - FCSB, Kovacs a fost acuzat că i-a spus "Dispari!" lui Florinel Coman după o simulare a fotbalistului roş-albastrilor, iar lui Edward Iordănescu "Pleci!", înainte să îl elimine pe tehnician în CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş.

Al 5-lea "Derby de România" pentru Kovacs

Până acum, Istvan Kovacs i-a purtat noroc FCSB-ului în meciurile cu Dinamo. Vicecampioana României nu a pierdut niciun derby cu arbitrul de 35 de ani la centru. 

DATA / MECIUL

  • aprilie 2014 / Dinamo - FCSB 1-1
  • aprilie 2017 / FCSB - Dinamo 2-1
  • septembrie 2017 / FCSB - Dinamo 1-0
  • noiembrie 2018 / Dinamo - FCSB 1-1

Becali, nemulţumit de Istvan Kovacs

După meciul Astra - FCSB 2-1, din etapa a patra, finanţatorul FCSB a avut o afirmaţie extrem de dură la adresa lui Kovacs: "Şi-a bătut joc de munca acestor copii. Nu îi e ruşine? E o mizerie de om. Fault clar în faţa lui, ce greşeală să fie? N-a vrut să-l dea. Dacă nu l-a văzut, să se ducă la el acasă, în Ungaria! E clar că la cum a arbitrat, CFR trebuie să ia campionatul", a declarat Gigi Becali.

Meci modest pentru Haţegan

Arbitrii Ovidiu Haţegan şi Horaţiu Feşnic vor conduce la centru partidele FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova – Politehnica Iaşi, care se vor disputa vineri, în etapa a XII-a a Ligii I.

Brigăzile de arbitri şi observatorii celor două meciuri:

FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, ora 18.00

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Iulian Dima

Observatori: Nicolae Marodin, Cristian Vasc

Universitatea Craiova – Poli Iaşi, ora 20.30

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, George Florin Neacşu – Cătălin Buşi

Observatori: Aron Huzu, Dan Potocianu

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderbyccaarbitru 

viewscnt
Articole similare