Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dennis Man, întâlnire de gradul zero cu oficialii unui GIGANT din Europa. Imagini de la negocieri

NEWS ALERT | Dennis Man, întâlnire de gradul zero cu oficialii unui GIGANT din Europa. Imagini de la negocieri galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este la un pas de o super-afacere, după ce a refuzat o ofertă de nouă milioane de euro pentru Florinel Coman. De data aceasta, Dennis Man este cel vizat de plecarea de la FCSB.

Fotbalistul a fost urmărit duminică seară, la meciul cu U Craiova, de scouterii lui Feyenoord, lucru pe care l-a confirmat chiar Anamaria Prodan. Meciul făcut de Man i-a impresionat pe oficialii clubului olandez, mijlocaşul ofensiv, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi chiar a reuşit să marcheze golul de 4-1 al echipei sale. 

Marţi a avut loc marea întâlnire la un restaurant de lux din Bucureşti, potrivit Spy News. Anamaria Prodan, Dennis Man şi tatăl său s-au întâlnit cu Sascha Empacher, directorul executiv al firmei de impresariat care îl reprezinta pe Man şi Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări de la Feyenoord Rotterdam. 

Cei prezenţi la întâlnire au îmbinat momentele de relaxare cu cele de seriozitate, unde tonul a fost dat de Anamaria Prodan. Imagini VIDEO de la întâlnire pot fi văzute AICI.

Cine este Steven Aptroot? Prezent la întâlnirea cu Anamaria Prodan şi Dennis Man, Aptroot are un CV bogat, care include cluburi precum Juventus şi Liverpool, acolo unde a ocupat funcţia de scouter. Potrivit profilului său de LinkedIn, Aptroot este coordonatorul departamentului de scouting de la Feyenoord şi se ocupă de recturarea jucătorilor peste 17 ani. 

Cine este Feyenoord, clubul care îl doreşte pe Dennis Man? 

Înfiinţat acum 111 ani, Feyenoord este unul dintre cluburile mari ale Olandei şi alte Europei. 15 titluri de campioană are Feyenoord în competiţia internă şi 13 Cupe ale Olandei. În sezonul 1969-1970, Feyenoord a cucerit Cupa Campionilor Europeni, iar în 1973-1974 şi 2001-2002 a câştigat Cupa UEFA. De asemenea în 1970, gigantul olandez a câştigat Cupa Intercontinentală în 1970. În UEFA Champions League, Feyenoord a disputat 89 de meciuri, dintre care a cucerit 34, Momentan, în rankingul FIFA, Feyenoord ocupă doar locul 90. Este antrenată în prezent de Dick Advocaat.

Dennis Man pleacă de la FCSB! Cât valorează fotbalistul de la FCSB 

Interes pentru Dennis Man a mai existat, dar cei de la Feyenoord par a fi cei mai serioşi de până acum. Este posibil ca oficialii clubului din Eredivisie să fi luat contactul şi cu Gigi Becali pentru transferul lui Man. 

În acest moment, internaţionalul român este apreciat la 5,5 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat şapte goluri şi a oferit patru pase de gol. Man a fost adus în 2016 de la UTA Arad pentru doar 500.000 de euro. În vârstă de 21 de ani, Man a jucat la Campionatul European U21 în vara anului trecut, acolo unde România a ajuns până în semifinalele competiţiei. 

Dennis Man, printre jucătorii lăudaţi de Cornel Dinu 

Cunoscut ca un critic şi laudă foarte greu jucători, Cornel Dinu a fost bucuros de prestaţia pe care au avut-o Dennis Man, Florinel Coman sau Răzvan Oaidă în partida FCSB - U Craiova 4-1.

"Eu mă bucur când jucătorii tineri confirmă. Deci ceva valoare au şi ar trebui să dea de gândit cum sunt antrenaţi, dacă cumva sunt bine antrenaţi, sau ce fac ei cu fotbalul", a spus Cornel Dinu, în direct la emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport. Luadele lui Dinu sunt un moment rar, având în vedere că "Procurorul" a fost extrem de dur cu tinerii de la FCSB atunci când a avut ocazia.

Feyenoord este pe locul trei în Eredivisie. De-a lungul timpului, la gruparea din Rotterdam au mai jucat doi fotbalişti români: Marian Damaschin şi Ioan Ovidiu Sabău. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis mantransfer fcsbtransfer man 

viewscnt
Articole similare