Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Derapaj grav al Peluzei "Cătălin Hîldan", la adresa arbitrilor: "O să vă vânăm ca pe animale! Arbitraţi-ne corect sau muriţi!"

NEWS ALERT | Derapaj grav al Peluzei "Cătălin Hîldan", la adresa arbitrilor: "O să vă vânăm ca pe animale! Arbitraţi-ne corect sau muriţi!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Suporterii peluzei dinamoviste "Cătălin Hîldan" au avut un moment de "rătăcire", pe timpul derby-ului cu FCSB şi au postat pe pagina de Facebook un mesaj care incită la violenţă.

Supăraţi de eroarea gravă de arbitraj a centralului Radu Petrescu, care a acordat penalty pentru FCSB şi cartonaş roşu pentru dinamovistul Lopez Blanco, suporterii "câinilor" din Peluza "Cătălin Hîldan" au postat pe pagina de Facebook un mesaj care nu are nicio legătură ceea ce înseamnă mişcarea sportivă, cu pasiunea pentru fotbal: "Mesaj pentru toţi arbitrii din România: O să vă vânăm ca pe animale! Arbitraţi-ne corect sau MURIŢI". 

Conştienţi de faptul că mesajul lor este unul care instigă la violenţă, ultraşii au şters postarea de pe Facebook, la scurt timp după ce au postat-o.

"CEREM IMPLEMENTAREA SISTEMULUI VAR ŞI SUSPENDAREA ARBITRILOR CARE FAC MECIURILE PRAF! 

Aşa cum am presimţit (vezi postarea noastră din minutul 22 al meciului), Radu Petrescu ne-a vânat, a inventat un penalty şi un cartonaş roşu. 

Faptul că a ezitat să fluirere ESTE DOVADA CĂ A VĂZUT CĂ JUCĂTORUL NOSTRU A LOVIT MINGEA. 

Nu are nicio scuză! Nu poate da vina pe tuşier (alt ticălos), pentru că el, centralul, este cel care ia decizia. 

A şasea etapă, a şasea eroare gravă de arbitraj!

HOŢIE PE FAŢĂ! 

PS: MUMUmeme!", a scris PCH şi la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare