Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dezvăluiri din interior: motivul pentru care transferul lui Bogdan Planic la U Craiova a picat. Oltenii au pus pe masă un milion de euro

NEWS ALERT | Dezvăluiri din interior: motivul pentru care transferul lui Bogdan Planic la U Craiova a picat. Oltenii au pus pe masă un milion de euro
Comentarii

Bogdan Planic (28 de ani), unul dintre căpitanii de la FCSB, a fost dorit de U Craiova, în încercarea oltenilor de a-şi betano defensiva, dar Gică Craioveanu (52 de ani) a dezvăluit motivul pentru care fundaşul sârb nu a ajuns în Bănie. Craiova a oferit un milion de euro pentru transferul lui Bogdan Planic.

U Craiova, ofertă pentru Bogdan Planic

Oltenii lui Mihai Rotaru sunt puşi pe fapte mari în play-off-ul Ligii 1. Revitalizată sub comanda lui Corneliu Papură, Craiova are victorii pe linie şi vrea transferuri tari pentru un obiectiv îndrăzneţ: titlul de campioană. Astfel, trupa din Bănie a vrut să-l ia pe Planic, dar între timp a apărut varianta Claude Dielna (32 de ani), fost fotbalist la Dinamo sau Portland Timbers. Dielna a semnat oficial cu U Craiova.

Oltenii au oferit un milion de euro pentru Planic

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, era gata să ofere un milion de euro pentru unul dintre căpitanii echipei lui Gigi Becali. Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, a dezvăluit motivul pentru care transferul lui Bogdan Planic nu s-a mai efectuat. "Grande" a spus că Dielna se potriveşte mai bine stilului de joc al echipei alb-albastre. "Un salariu foarte bun, un jucător bun, cu experienţă, dar s-a considerat că Dielna e mai potrivit pe stilul de joc", a spus Gică Craioveanu.



Ajuns la FCSB în vara lui 2017, Bogdan Planic a devenit rapid unul dintre oamenii de bază de la formaţia roş-albastră. Evoluţiile sale i-au crescut cota de piaţă la 2,3 milioane de euro, după ce a jucat 89 de meciuri în toate competiţiile, a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

  • 2021 e anul în care expiră actualul contract al lui Bogdan Planic cu FCSB

Afla mai multe despre: bogdan planicofertatransferu craiova 

viewscnt
Articole similare